2023.12.07
Ambrus
Kezdőlap Sztárok Titokban nősült meg Király Viktor

Titokban nősült meg Király Viktor

Titokban, családi és baráti körben vette feleségül szerelmét, Virág Anitát Király Viktor. Sőt az ifjú pár azt is elárulta, hogy gyermeket várnak.

Anita és Viktor egy balatonfüredi szállodában házasodtak össze. Az esküvőn az asztalokon arany evőeszközök díszelegtek, a helyszínt pedig hófehér virágok százai tették még elegánsabbá.

„Viktornak nagyon sok a fellépése, még arra sem volt egyszerű időt szakítani, hogy most összeházasodjunk. Mára nem vállalt semmit, de két nap múlva már újra színpadon áll. És két hét alatt kellett mindent megszervezni. Segítségül hívtam Kelemen-Szombati Szilviát, itt ő felel az ilyen rendezvényekért. Bárhogy is szerettem volna mindent én intézni, egyedül nem boldogultam volna. Szerencsére Viktor feltette a kezét, mindent rám bízott. Örülünk, mert végül is az elképzeléseink valóra váltak” – árulta el a boldog ara, Király-Virág Anita a Story magazinnak.

Nem akartak nagy felhajtást, ezért csak a családtagjaik és a barátaik körében, negyven fővel ünnepeltek. Király Viktort és a menyasszonyt is szüleik vezették az oltár elé. Az esküvő utáni lagzin angol magyar slágerek váltották egymást. Este tíz órakor megérkezett a háromemeletes, arannyal díszített hófehér tortát, aztán pezsgővel koccintottak az friss házasok egészségére.

„Szerelmünk kezdetén, talán négy-öt randevú után, ide jöttünk pihenni. Csodálatos napokat töltöttünk itt, és tán épp a medencében lubickoltunk, amikor szinte egyszerre mondtuk ki: ide vissza kell jönnünk! Még az is szóba került, hogy milyen szép és romantikus lehet itt egy esküvő” – árulta el Király Viktor miért épp a Balaton partjára esett a választásuk.

A szertartáson már hárman voltak, amikor örök fogadalmat tettek, hiszen kiderült, hogy Anita anyai örömök elé néz és nyáron érkezik a kis trónörökös.

„Napokon keresztül éreztem, hogy fáj a hasam, és bizony nem vagyok a topon. El is határoztam, hogy csinálok egy terhességi tesztet. Éppen anyukámmal voltam, mert Viktor az ország másik sarkában lépett fel. Amikor megláttam a két csíkot a teszten, sokkot kaptam. Ijedtemben? Nem, örömömben! (…) Viktornak is azonnal elmondtam a nagy hírt. Először nem kapott levegőt, oly váratlanul érte a mondandóm, de utána egyfolytában csak nevetett, nagyon boldog volt” – árulta el Anita.

Az esküvőről készült exkuzív fotók a Story magazin legfrissebb számában láthatóak.