KezdőlapCímlapTitokban megnősült Schmied Zoltán

Titokban megnősült Schmied Zoltán

Titkos esküvő: megnősült A mi kis falunk sztárja, Schmied Zoltán. A 46 éves színész egy különleges szertartáson mondott igent a nála 11 évvel fiatalabb szerelmének, Ágoston Katalin színésznőnek, akivel évekkel ezelőtt a Centrál Színházban találtak egymásra.

– Igen, Ágoston Katalin és Schmied Zoltán július 1-jén tartják az esküvőjüket – tudtuk meg a pár egy közeli ismerősétől, egy másik pedig azt is megsúgta a Blikknek, hol lesz a szertartás.

A két színész romantikusabb helyszínt nem is választhatott volna arra, hogy hivatalossá tegyék a kapcsolatukat, Zoltán és Katalin a főváros egyik legkülönlegesebb helyén, a Hármashatárhegyen lévő Tündérerdő Rendezvényközpontban mondták ki a boldogító igent.

„Varázslatos, mintha egy mesekönyv lapjairól elevenedett volna meg. A 300 éves szelídgesztenyefa árnyékában kialakított színpadon tartjuk a szertartást és a násznép az erdei helyszínhez illő padokon foglal helyet” – írják a helyszín hivatalos honlapján, amely nem csak csodálatos lehetőséget biztosít arra, hogy álomszerű legyen egy esküvő, de kellően elzárt is ahhoz, hogy az ifjú pár és a vendégsereg elbújhasson a nyilvánosság elől. Igaz, itt csak kisebb, meghittebb esküvőket lehet szervezni, ám úgy tudjuk, a két színésznek nem is volt igénye arra, hogy hatalmas, több száz fős lakodalommal pecsételjék meg a frigyüket. Mind a ketten voltak már házasok, Ágoston Katalin első férje a fiatalkori szerelme volt, míg Schmied hosszú évekig egy másik kolléganőjével, Schell Judittal volt együtt, s a házaspárnak két közös gyermeke is született. A volt feleség a szakítás után egészen Spanyolországig ment, hónapokig élt ott.

Azt, hogy az ifjú házasok mióta alkotnak egy párt, homály fedi, ők maguk sokáig hallgattak a kapcsolatukról, de 2020. áprilisában egy nap különbséggel mind a ketten ugyanabból a szobából posztoltak, megmutatva, milyen körülmények között vállalnak otthoni szinkronizálást a pandémia miatt elrendelt karanténban.

Indirekt/Blikk