2022.08.18
Ilona
Kezdőlap Címlap Rákapott a rúdtáncra Judy

Rákapott a rúdtáncra Judy

Komoly testképzavarral küzdött Judy, aki bár nem volt túlsúlyos, sosem látta elég vékonynak magát. Szerencsére mostanra már sokkal reálisabb a testképe, és jó ideje nem sanyargatja magát.

Az énekesnő nemrég 10 kilót adott le egy tudományos formula segítségével, így mostanra elégedetten néz tükörbe, sőt, nemrég két, szexi sportot is kipróbált.

– Fáj kimondani, de nem szerettem magam, nem voltam elégedett a testemmel, nem tetszett az, amit a tükörben láttam. Nemrég azonban pontot tettem az évek óta tartó jojó végére, hiszen az interneten találtam egy módszert, egy tudományos formulát, amely egy vákuumrostot és egy különleges kaktuszfélét is tartalmaz, így koplalás nélkül 10 kilótól szabadultam meg. A szervezetem, mint egy kemence, plusz mozgás nélkül égette el a zsírokat, az étvágyamat pedig megfelezte, így hosszútávon megőrizhetem a mostani súlyomat – mesélte Judy, aki nem volt mindig ilyen magabiztos.

– Sohasem kaptam negatív visszajelzést, állandóan dicsértek, ennek ellenére nem hittem el, hogy tényleg jól nézek ki. Már azért meglátom a jót is, hogy milyen változásokon ment át a testem a tudományos formulának és a rendszeres mozgásnak köszönhetően. Nagyon szeretek mozogni, és elég bevállalós vagyok, mindent szívesen kipróbálok. Az aerial jógával és a rúdtánccal még ismerkedem, aztán meglátom, melyik lesz a befutó. Úgy gondolom, mi, nők, nagyon híján vagyunk az önbizalomnak, de ez a két sport abszolút ad egy löketet ezen a téren. Ez a házasságban is jól jön, új lendületet ad, ha jóban vagyunk magunkkal – tette hozzá sejtelmesen Judy.