KezdőlapCímlapTitokban férjhez ment az RTL Klub sztárja

Titokban férjhez ment az RTL Klub sztárja

Mérföldkőhöz ért Czifra Noémi és szerelme kapcsolata. Nóci ugyanis titokban hozzáment a párjához, Andráshoz.

A Való Világ egykori műsorvezetője azért döntött a titkos esküvő mellett, mert korábban számos alkalommal kapott kritikát azért, amiért őszintén, köntörfalazás nélkül beszélt a magánéletéről. Ám egy véletlennek köszönhetően egy közösségi oldalon mégis híre ment a házasságnak.

Nóci esküvője szűk családi körben zajlott: egy júliusi napon egy kölcsönkapott csipkeruhában lépett az oltárhoz.

– Nem volt jelen más, csak a két tanú és Simi, a fiunk. Viszont tudtuk, hogy néhány héttel később, augusztus 6-án a családdal és a barátokkal is bulizunk egy jót. Kívánni nem lehet jobb embereket azoknál, akik körülvesznek jelenleg, hiszen miközben én is intézem a magam feladatait, ők is alaposan belefolytak a készülődésbe. Nemcsak a sminket, de még a dekorációt is a baráti csapat segített összehozni, sőt, a vőfély is társaságbeli volt. A ruhám miatt azonban az utolsó pillanatig izgultunk. Nem vagyok királynői alkat, és a sellőlányruha sem áll közel a személyiségemhez, így egy internetes oldalon találtam rá álmaim ruhájára, amire azonnal azt mondtam, ez vagyok én, csak felelőtlenség lett volna megrendelni, így el is engedtem. Csak akkor mutattam meg a barátaimnak, amimkor Péter, akihez huszonöt év barátság fűz, felháborodott azon, hogy egy kölcsön kapott csipkeruhában mentem férjhez. Azt mondta, a bulin nem szeretne ebben látni. Ekkor lépett színre Gabi, aki a ruhámat megvarrta. Egykor divattervezőként dolgozott, igaz, tizenöt évvel ezelőtt, és most is csak a kedvemért vette elő az évek óta nem használt varrógépét – mesélte. Nóci és szerelme a kisebbik fiuk, Simi születésnapján házasodtak össze.

– Ő lett a gyűrűhordozónk is, aki szerint olyan voltam, mint egy természettündér. Meg is hatódtam, amikor azt mondta, apa előtt meghajolok, anya előtt viszont letérdelek, olyan gyönyörű. Fantasztikusan sikerült nap volt, tökéletes megerősítése a mi kötelékünknek, amin még viccelődni is szoktunk. Hiszen van, aki hét év után válni szokott inkább. Nálunk azonban soha nem volt egy pillanat bizonytalankodás sem az elmúlt időszakban, ráadásul már a megismerkedésünk is misztikusra sikeredett. Egyedül mentem le a kedvenc előadóm koncertjére, András pedig a tetoválásom alapján szólított le.

Csak utólag árulta el, hogy egy álom alapján, alig pár nappal a megismerkedésünk előtt döntötte el, hogy Napot, Holdat és csillagokat varrat magára. Nekem is egy álom sugallta ugyanezt, csak még tizenhét éveskoromban.

Akkor persze, még nehezen hittem neki, ahogy a családról és a közös életről szőtt álmait is elengedtem a fülem mellett. Hamar kiderült, hogy mi valóban összeillünk – idézte fel Nóci a Best Magazinnak.