KezdőlapCímlapMentő vitte el a Sztárban sztár leszek énekesnőjét - fel kell adnia...

Mentő vitte el a Sztárban sztár leszek énekesnőjét – fel kell adnia a versenyt?

Váratlan fordulat következett be a Sztárban Sztár leszek! műsorában, mivel az egyik versenyző táncpróba közben súlyosan megsérült. Pápai Joci csapatának tagja olyan rosszul érkezett le egy mozdulatsor után, hogy eltört a lába. Most kiderült, milyen állapotban van az énekes.

Pápai Jocinak komoly döntést kellett meghoznia a Sztárban Sztár leszek! középdöntőjében, de végül kialakult az élő show-k csapata. A top 3 versenyzője Kálóczi Réka, Bari Laci és Oláh Szandra lett. A szereplők már javában készülnek az első élő show-ra, amely vasárnap indul, ám egy nem várt baleset történt az egyik táncpróbán. Kálóczi Réka gyakorlás közben sérült meg súlyosan, annyira, hogy mentőt kellett hozzá hívni.

A tehetséges énekesnőt kórházba szállították, mivel óriási fájdalmai voltak. Mint kiderült, a híres primadonnát, Oszvald Marikát kellett volna alakítania vasárnap a színpadon, de olyan rosszul esett a táncpróbán, hogy eltört a lába. Réka már egy műtéten is túl van a tragikus eset óta.

A stábtagok csak egy nagy ordítást hallottak, majd rögtön a versenyző segítségére siettek. Réka arra panaszkodott, hogy úgy érzi, mintha a lábában valami nem lenne a helyén. Azt egyelőre nem tudni, így felléphet-e az első élő adásban, ám annyi biztos, hogy mindenki aggódik érte, különösen a mestere, Pápai Joci, aki bevallotta: még semmi biztosat nem tud.

Amikor felhívtak a kollégáim, és megtudtam, mi történt, egyszerűen nem akartam elhinni. Hosszú percekbe telt, mire feleszméltem, annyira sajnálom szegény Rékát. Remélem, minél előbb felépül, és tudja folytatni a műsort – fejtette ki a Borsnak Joci.