KezdőlapCímlapTitkos esküvőjükről beszélt Zdroba Patrik és párja

Titkos esküvőjükről beszélt Zdroba Patrik és párja

Zdroba Patrik december elsején jelentette be, hogy feleségül vette szerelmét, Bádoki Bettinát. A pár teljesen titokban, szűk családi körben kelt egybe.

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, az X-Faktor korábbi felfedezettje, Zdroba Patrik és kedvese, Bádoki Bettina egy igazi hullámvasúton mentek keresztül, mivel többször is kitűzték már esküvőjük dátumát, és korábban mindegyik meghiúsult különböző okokból. Most azonban úgy tűnik, minden a helyére került, ugyanis a régóta várt ceremóniát december elején titokban, szűk családi körben megtartották.

Bár a nagy nap már megtörtént, és immár férj és feleségként töltik együtt a mindennapjaikat, a lakodalmat májusra tervezik, és emellett több változás is áll még előttük, hiszen hamarosan vidékre költöznek.

Zdroba Patrik és szerelme ma a Reggeli vendégei voltak, és többek között arról is meséltek, hogyan élték meg a különleges napjukat. Bár már egy hete házaspárként hivatkozhatnak magukra, Bettina nem hordja a gyűrűjét, aminek egyszerű oka van: kicsi lett

A házasságot már többször is elhalasztották, de végül azért döntöttek úgy, hogy most tartják meg, mert Patrik unokatestvére egy hónappal ezelőtt szintén nagyon gyorsan esküdött meg.

Ezt szerettük volna magunknak megtartani, a szűk családdal. Két tanúval volt, anyukám és az ő anyukája – mesélte Bettina a Reggeliben, hozzátéve, hogy a jövőre nézve több tervük is van, amik miatt fontos volt, hogy még ebben az évben megtörténjen a nagy nap.

Arról, hogy pontosan mik ezek, egyelőre nem árultak el részleteket, csupán annyit, hogy hamarosan vidékre költöznek az újdonsült feleség szülőfalujába, Kakucsba, ami ugyan közel van a városhoz, de békés, és a pár most úgy érzi, egy kis nyugalomra van szükségük ebben az időszakban.