2023.09.28
Vencel
Kezdőlap Címlap Testőrök védik PSG Oglit: veréssel fenyegetik

Testőrök védik PSG Oglit: veréssel fenyegetik

A Kőgazdag fiatalok egyik szereplőjének, PSG Oglinak testőrt kellett fogadnia, mert zaklatják és követik, így nem érezte biztonságban magát.

A népszerű TikTok-sztár, PSG Ogli is látható lesz a ma este induló műsorban: a fiatal férfinak anyagi gondjai ugyan nincsenek, ám a saját kezébe kellett vennie a dolgokat, hogy megvédhesse magát.

Olivér nem titkolja, hogy fényűző élete van, amelyről rendszeresen oszt meg tartalmakat a közösségi oldalain. Önbizalma is van bőven, ugyanis a menedzsere szerint annyira imádják őt a nők, hogy sokszor a szórakozóhelyekről is ki kell menekíteni. Az éppen Zanzibáron nyaraló celeb menedzsere azt is elárulta, hogy Olivér a hírnév miatt gyakran félti a testi épségét.

„Egyszer egy vidéki klubban annyira rátapadtak, hogy órákig fotózkodott és beszélgetett mindenkivel, így közbe kellett lépnem, hogy leválasszam róla a népet. Ekkor fogalmazódott meg bennünk, hogy kellene egy testőr erre a célra” – ecsetelte Szalai Ádám, aki egyben a barátja is Olivérnek. Elmondása szerint a nők sokszor maguktól felajánlkoznak jómódú fiatalembernek, aki a legtöbbször el is fogadja a közeledést. Az egyik eset azonban kissé elfajult:

„Dominikán buliztunk, és egy ausztrál csaj nagyon jött… érted. Oli végül elvitte, és a hölgy megkapta, amit szeretett volna. A lány erőltette a dolgot, nem akarta annyiban hagyni, továbbra is kereste volna Olivér társaságát, de már nem volt jó az irány. A vége az lett, hogy dobta… De hát ez nem egyedülálló eset, folyamatosan követik, zaklatják a lányok…” – mesélte a menedzser, hozzátéve: a férfiak is rendszeresen támadják és kemény üzenetekkel bombázzák őt.

Fenyegetik, írogatnak neki, hogy elverik, de erre még nem került sor. Ezért kell a testőr, mert meg kell védenie magát! – jelentette ki a Borsnak.