2022.05.21
Konstantin
Kezdőlap Címlap Testőrök nélkül járja Budapest utcáit Mel Gibson

Testőrök nélkül járja Budapest utcáit Mel Gibson

Az Oscar- és Golden Globe-díjas színész főként a Bazilika környékén töltötte az estéit, de még csak néhány napja tartózkodik a fővárosban, ahova természetesen forgatni érkezett. A Blikk olvasója a Kollázsban futott össze vele szerda este, ahova vacsorázni tért be a sztár egy barátjával.

– Nem sokkal utánunk érkeztek, majd pont a mi asztalunk mellé ültették le. Bár próbálta meghúzni magát, nagy feltűnést keltett pusztán a jelenlétével. Volt, aki próbált fotót kérni tőle, de illedelmesen visszautasította. Nem időztek ott sokáig, megvacsoráztak, majd gyalog távoztak, se autó, se testőrök nem várták kint – mesélte a Blikknek egy olvasó, aki karnyújtásnyi távolságra a filmcsillagtól költhette el vacsoráját.

Úgy tűnik, a John Wick-filmek előzménysorozatának, a The Continentalnak a forgatása miatt mintegy két hétre hazánkba érkező Gibson szívesen fedezi fel Budapest legjobb éttermeit! Ahelyett, hogy a forgatások után a szállodai szobájában húzná meg magát, csütörtök este egy steakre ugrott be a Sas utcába, valószínűleg ugyanazzal a férfivel, akivel előző nap a Széchenyi István téren fordult meg.

– Nagyon jól sikerült az este, reméljük, Mel Gibson úr is így érezte. Aznap szóltak nekünk, hogy egy sztár fog nálunk vendégeskedni, de csak akkor szembesültünk vele, kiről is van szó, amikor betoppant. Mint a legtöbb csillag, ő is távolságtartó, de roppant kedves volt – árulta el a Blikknek Perényi Gyöngyi, a Prime Steakhouse tulajdonosa, akinek az éttermében már számtalan híresség fordult meg.

Vacsorázott már náluk Harrison Ford, Jason Momoa, Melissa McCarthy, Ronaldinho és Tom Hanks is. Mint a tulajdonos elárulta, utóbbi és Gibson vot, aki ráállt egy, a stábbal közös fotóra.

– Amerikai rib eye staket fogyasztott zöld körettel, és – ami eltért a megszokottól – tormát kért hozzá. Végig úriemberként viselkedett, nem maradtak sokáig, a végén megköszönte a kiszolgálást, majd egy közös képhez is összeállt a személyzettel – mesélte a tulaj, akitől azt is megtudtuk, hogy a színész nem fogyasztott alkoholt és a borravalónál is úriember volt. – Az ilyenről nem illik beszélni, de maradjunk annyiban, hogy kölcsönös elégedettséggel zárult az este.

Indirekt/Blikk