2022.12.05
Vilma
Kezdőlap Címlap Ég a zsír - kiáltotta Schobert Norbi, amikor felgyújtotta a Konyhafőnök stúdióját...

Ég a zsír – kiáltotta Schobert Norbi, amikor felgyújtotta a Konyhafőnök stúdióját – videó

Bizonyára a fitneszguru sem pont így képzelte el a zsírégetést.

Schobert Norbi nagyon szeretne bizonyítani A Konyhafőnök VIP műsorában, ezért flambírozással próbálta levenni a zsűrit a lábáról. Terve azonban sajnos nem úgy jött össze, ahogyan megálmodta.

A fitneszguru bevallotta a kamerának, hogy gyerekkorában nagyon szeretett a tűzzel játszani, volt olyan, hogy a tűzoltókat is kihívták miatta. Most is alig várta, hogy végre valamit felgyújthasson.

– Gyerekkoromban már piromániás voltam. Volt, hogy rám hívták a tűzoltókat és nagy baj volt. Ez aztán elmúlt, a karrierem során ez átalakult zsírégetésbe. A mai napig imádom a tüzet, az erőt, a szalonna sütést, a flambírozást, a pörkölést. Nagyon vágytam arra, hogy végre valamit felgyújthassak – mesélte Norbi.

Miután azonban meggyújtotta a serpenyőt, annak tartalma hatalmas lángokra kapott. A fitneszguru ekkor láthatóan pánikba esett a tűz láttán és azt kezdte el kiabálni: Ég a zsír!

Ezután véletlenül még a mellette álló Pars Krisztián szemöldökét is leperzselte.

– Nem láthattam, hogy oldalról pont Pars Krisztián jön befele, valamiért. Azt láttam, hogy robban egy óriásit, kék láng borítja az egész konyhát, és iszonyatosan hátrahőköl Krisztián, leégett szemöldökkel. Nagyon féltem, hogy kalapácsként fogok repülni a következő időszakban – mesélte a versenyző.

Indirekt/Blikk