2022.08.18
Ilona
Kezdőlap Címlap Telefonon akartak pénzt kicsikarni Kocsis Dénestől

Telefonon akartak pénzt kicsikarni Kocsis Dénestől

Kocsis Dénes a közösségi oldalán osztotta meg, hogy hogyan akartak pénzt kicsalni “a zsebéből”.

Az Operettszínház színésze közösségi oldalán megosztott legújabb videóban elárulta követőinek, hogy komoly csalás áldozata lett, ismeretlen elkövetők ugyanis vissza akartak élni a bankkártya adataival, azaz le akartak róla venni egy bizonyos összeget.

Dénes beszámolójában elmesélte, hogy váratlanul kapott egy telefonhívást az OTP Bank nevében, miszerint valaki pénzt akart levenni a bankkártyájáról, és szeretnék ellenőrizni, hogy valójában ő volt-e az.

Az előadónak gyanússá vált a dolog, ugyanis az illető szerette volna megtudni, hogy mennyi összeg volt pontosan a bankkártyáján, de mivel ezt Dénes nem tudta megmondani, így egy másik emberhez kapcsolták, aki azt ajánlotta, hogy a telefonjára töltsön le egy applikációt.

Mivel ennek nem tett eleget a színész, így tájékoztatta a csaló, hogy ebben az esetben le fogják vonni a beszélgetés elején említett összeget.

– Bejöttem az OTP-be, és elmeséltem a történetemet, hátha telefonszám alapján valakit meg tudok óvni ettől a rossz élménytől. Kérlek Titeket, ha bármi ilyen van, akkor mondjátok meg az illetőnek, hogy hívjon vissza, és egyből telefonáljatok be az OTP-be.

“Az adataim egyeztetése után nálam is ellenőrizték, hogy nem kerestek engem a banktól, és semmilyen applikációt nem kell letölteni, hogy megvédjem a kártyám adatait” – mesélte a megdöbbentő eset részleteit Dénes, aki azt is elárulta, hogy lelkileg megviselték a történtek