2021.11.30
András, Andor
Kezdőlap Címlap Tart a háború a Desperado együttes és a régi énekesnője között

Tart a háború a Desperado együttes és a régi énekesnője között

Továbbra sem csitulnak a kedélyek a Desperado körül.

A zenekar egykori frontembere, Gábor Betti idén nyáron döntött úgy, hogy 21 év után kiszáll a bandából. A probléma azzal kezdődött, hogy a Desperado nevet a három tag nevére jegyeztek be, ám Betti nem járult hozza, hogy a formációból való kiválása után is használja a nevet, ezt végül úgy oldották meg, hogy Desperado feat. Réka néven lépnek fel. Az együttes új énekesnője, Réka azonban további problémákról számolt be a Blikknek, miszerint a produkciójáról készült videót töröltették a legnagyobb videós portálról.

– Én eddig igyekeztem teljesen kimaradni a vitából, amit Betti és a férje, Sándor indított a srácok ellen – kezdte Réka.

– Mindkettőjüket ismerem, korábban sosem volt problémánk egymással, viszont a napokban az én egyik videómat is tiltotta a csatornámról Sándor. Ez azt jelenti, hogy nem tölthetem fel a Desperado dalokat a saját hangommal, és nem népszerűsíthetem a formációt, mert bármikor törölhetik. Sajnálom, hogy ennyire elmérgesedett a viszony. Remélem, előbb-utóbb rendeződik ez az áldatlan állapot és Sándor is megbékél. Mi csak szórakoztatni szeretnénk a közönségünket.

A Blikk megkereste a korábbi énekesnőt is, aki már új formációban, a Josh és Betti duó tagjaként dolgozik.

– A férjem az egyik szerzője ezeknek a daloknak, így jogában áll eldönteni, hogy ki és hogyan használhatja fel – jelentette ki Betti. – Amíg tart a procedúra, ennél többet nem is szeretnék mondani. Most a munkára koncentrálok, dalokat és klipeket készítünk, erre fókuszálom minden figyelmemet.

Indirekt/Blikk