2022.05.17
Paszkál
Kezdőlap Címlap Tápai Szabina és Kucsera Gábor küzd a házasságáért

Tápai Szabina és Kucsera Gábor küzd a házasságáért

Mindent megtesznek, hogy megmentsék zátonyra futott házasságukat! Az élet többször állította kemény próba elé Tápai Szabina és Kucsera Gábor szerelmét az elmúlt 15 évben, akiknek ezúttal is meg kell küzdeniük egymásért.

Nem olyan rég a Blikk írt arról, hogy a sportoló sztárpár kapcsolata ismét mélypontra jutott, amiről több barátjuk is beszámolt lapunknak. Azonban együtt laknak, sőt, úgy tűnik, megpróbálják megmenteni a házasságukat.

– Tényleg sok léket kapott már a hajójuk, de ott van nekik a három csodálatos gyermekük, akiket mindennél jobban szeretnek. Sosem volt zökkenőmentes az életük, több szakításon túl vannak, volt már szétköltözés is, de most megint úgy döntöttek, közösen dolgoznak a házasságuk megmentésén – árulta el a Blikknek egy, a neve elhallgatását kérő informátor.

Egy másik, a párt jól ismerő forrás is arról számolt be, hogy Kucseráék nem akarják feladni, harcolnak a boldogságukért.

– Együtt laknak Veresegyházon a közös házukban, és dolgoznak azon, hogy helyre hozzák a kapcsolatukat – árulta el az ismerősük.

Indirekt/Blikk