2022.10.03
Helga
Kezdőlap Címlap Tanulja és tanítja az egészséges életmódot Nagy Réka

Tanulja és tanítja az egészséges életmódot Nagy Réka

Nem csak tanácsadással, de a táplálkozástudományban megszerzett tudásának átadásával is szívesen foglalkozna a jövőben Nagy Réka.

Az Exatlon Hungary pálya melletti riportere évek óta foglalkozik életmódbeli kérdésekkel: legutóbb a Miss Balaton csapatához csatlakozott, hogy a versenyzőket mentorálja, segítse, de a jövőben azt is el tudja képzelni, hogy tanítson.

– Szívesen adom át azt, amit elméletben tudok erről a témáról, de az egy nagyon fontos dolog, hogy amit én gondolok, senkire nem szeretném ráerőltetni. Csak olyan embert lehet megtanítani az egészséges életmódra, aki erre nyitott – jelentette ki Nagy Réka.

A Blikknek azt is elárulta, hogy annak formája is kezd már körvonalazódni, miként is képzeli el mindezt.

– Tervezgetünk workshopokat, rendezvényeket, építeni akarok egy közösséget, ahol meg tudjuk osztani ezt a tudást. Régóta foglalkozom táplálkozástudománnyal, folyamatosan képzem magam ebben, és szívesen segítenének más szakemberek is – vallotta be a műsorvezető, aki egyelőre nem tudja, a képernyőre mikor tér vissza, de a TV2 sportrealityje után még nagyobb kedvet kapott ahhoz, hogy újabb tévés kihívásokat vállaljon.