KezdőlapCímlapSzőke bombázó Rippel Feri új kedvese - videó

Szőke bombázó Rippel Feri új kedvese – videó

Rippel Feri nem erősíti tovább a szinglik táborát, ugyanis ismét rátalált a boldogság. Azt is megmutatta, ki hódította meg a szívét.

Izzasztó perceknek és izgalmas pillanatoknak lehettek szemtanúi a Farm VIP nézői pénteken, amikor Vajda Johnny és Rippel Feri összecsaptak egy brutális erőpárbajban. A feladatot végül az előbbinek sikerült hamarabb teljesítenie, így az artistának kellett távoznia a műsorból. A búcsúzásánál azt sem titkolta, hogy Sánta Lacinak és Hadas Alfrédnak szurkol a továbbiakban.

Bár a magánéletéről nem sokat beszélt, most kiderült, hogy nem egyedül követte végig a reality részeit az otthon melegéből, hanem egy igen különleges személlyel, a párjával. Feri jó ideig kereste az igazit, három év szingliség után tavaly úgy tűnt, megállapodott egy hosszú, fekete hajú hölgy mellett, de úgy látszik, az a kapcsolata is zátonyra futott. Egy ideje viszont újra rátalált a szerelem, ezúttal egy gyönyörű, szőke nő személyében, akivel el is dicsekedett a közösségi oldalán. Először mutatta meg a titokzatos, fiatal lányt egy szerelmes videóban, amelyből jól kivehető, mennyire boldogok együtt.

„Love is love” – olvasható a romantikus posztban.