2022.01.25
Pál
Kezdőlap Címlap Szívfacsaró sorok: Tóth Gabi így aggódik Kóbor Jánosért

Szívfacsaró sorok: Tóth Gabi így aggódik Kóbor Jánosért

Tóth Gabi is nagyon aggódik a zenészlegenda, Kóbor János állapotárét, aki napok óta kórházban fekszik. Az énekesnő közösségi oldalán közös imára hívta rajongóit.

Az Omega zenekar ma a Facebookon kérte a rajongókat, hogy mindannyian fogjanak össze és imádkozzanak együtt a beteg Kóbor Jánosért. A bejegyzés eljutott Tóth Gabihoz is, aki az Instagramon írt hosszú posztjában arra kért mindenkit, hogy tartsanak vele és fohászkodjanak Istenhez a zenész gyógyulása miatt. Ez adjon neki hitet a felgyógyulásban!

– Gyöngyhajú lány, Léna, csak hogy a legismertebb dalokat említsem. Mind Kóbor János, Mecky révén lett mindannyiunk kedvence. Egy olyan ikon ő, akit minden generáció ismer és kedvel. Jellegzetes hangjával, személyiségével sokunk példaképe. A vírus őt is elérte, kórházban van. Ezért arra kérek mindenkit, hogy szombaton este 10-órától 1 órán keresztül küldjünk neki erőt, sok pozitív energiát és hitet. Hitet a gyógyulásban, a felépülésben. Sok, egy irányba mutató akarat, gondolat, csodákra képes. Imádkozzunk érte együtt! – kérte az énekesnő rajongóitól.

A 78 éves Kóbor János november közepén került kórházba. A zenészlegenda állapotáról és kezeléséről nem árult el részleteket a családja, az együttes menedzsere eddig annyit közölt, hogy melyik kórházba szállították át az Omega együttes legendás frontemberét.