2021.12.04
Barbara, Borbála
Kezdőlap Címlap Színpadról zuhant a mélybe Bodrogi Gyula - otthon lábadozik

Színpadról zuhant a mélybe Bodrogi Gyula – otthon lábadozik

Színházi próba közben szenvedett komoly sérüléseket Bodrogi Gyula.

Bodrogi Gyulának 86 évesen is elképesztő energiája van, televíziós sorozatban szerepel és színházban több szerepben is játszik. Ráadásul nyáron is dolgozik, most épp a Nemzeti Színházban próbálja a Vadászat című, Földes László HOBO művet.

A csütörtöki próba azonban nem a tervek szerint alakult, a Bors információi szerint a Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színművész balesetet szenvedett.

Bodrogi ugyanis épp egy dobogón állt a színpadon, amikor egy táncmozdulat bemutatása közben elvesztette az egyensúlyát és lezuhant. Mivel azonban az ötvenes években kiváló táncos volt, a reflexei bekapcsoltak, tompítani, tudta az esést. Ennek ellenére azonban zúzódást szenvedett a vállán, a bordáin és a csukóján is.

Információk szerint a színházban az eset történtekor megfagyott a levegő, azonban Bodrogi az unszolások ellenére se akarta, hogy mentőt hívjanak hozzá. Jelenleg otthonában pihen, de komoly fájdalmai vannak, képtelen az ágyában aludni, ki kellett költöznie a kanapéra, és csak a bal oldalán tud feküdni.

“Hála istennek nem lett nagy baj, olyan izomláz-szerű fájdalmakat érzek, de szerintem rendben leszek. Nem akarok orvoshoz menni. Igyekszem ezentúl jobban vigyázni magamra, bár nem ígérhetek semmit. A színésznek az a dolga, hogy magára fordítsa a figyelmet. És egyébként is, inkább egy méterrel a föld fölött legyek, mint egy perceg is a földön” – nyilatkozta a lapnak Bodrogi Gyula, aki a baleset estéjén verset is írt az esésről.