2022.09.25
Eufrozina, Kende
Kezdőlap Címlap Színházban szerepel Friderikusz Sándor

Színházban szerepel Friderikusz Sándor

A tervek szerint a Friderikusz-podcast vadonatúj, speciális színházi élő műsora szeptemberben indul, s évente három, legfeljebb négy alkalommal jelentkezik majd.

Az imént egy szponzorált Facebook-bejegyzés jött velünk szembe, amelyből kiderült: Friderikusz Sándor ismét színházba megy, hogy ott egy speciális, élő műsort tartson válogatott közönség számára.

Vadonatúj kezdeményezésként tervbe vettük, hogy – együttműködve a YouTube-, Facebook- és Instagram-felüleleteken több százezer ember által követett Friderikusz-podcasttal – még az idén, várhatóan szeptemberben megkezdjük a Friderikusz-podcast speciális színházi előadásainak közvetítését – írja honlapján a SzínházTV.

A leírás szerint a Friderikusz-podcast színházi változata sok tekintetben különbözik majd attól, amit kéthetente látni és hallani lehet az internetes felületeken.

– A speciális színházi változatban természetesen továbbra is láthatnak interjúkat különleges sorsú emberekkel, de a színházi változatban beleshetnek az interjúkészítés kulisszái mögé is, továbbá Friderikusz Sándor a műsorkészítéssel kapcsolatos dilemmáit is megosztja majd a jelenlévő közönséggel, adott esetben színpadi vendégeivel kötetlen formában beszélnek ki aktuális közéleti és kulturális témákat, olykor élőben hivatásos kritikusokat is szóra bír podcast műsorával kapcsolatban, mindemellett találkozhatnak a podcast egyes korábbi népszerű vendégeivel is, őket a színházban jelenlévő közönség kérdezheti is, esetenként pedig egy-egy korábbi podcast-vendég vitákat gerjesztett élettörténetéből jellemző részleteket színészek is előadnak majd rögtönzött formában – mindezekre pedig élő zene és némi humor kíséretében számíthatnak – írta.

A Friderikusz-podcast vadonatúj speciális színházi élő műsora évente csak három, legfeljebb négy alkalommal jelentkezik majd. A regisztráció az élő műsorra már megkezdődött, a jegyek ára pedig 5.900 forint/műsor lesz.