2024.02.26
Géza
Kezdőlap Címlap Szerelmes az egykori Nagy Ő - esküvőre készül Tóth Dávid

Szerelmes az egykori Nagy Ő – esküvőre készül Tóth Dávid

A Nagy Ő – mint párkereső műsor – nem vált be Tóth Dávidnak, hiszen mindössze néhány hónap után szakítottak Laurával, akit a műsor végén a párjául választott. Az utóbbi időben a kajakos nem volt túl szerencsés a szerelem terén, de most újra megtalálta valaki mellett a boldogságot, sőt, már az esküvő is szóba került.

Tóth Dávid tavaly A Nagy Ő-ben kereste a szerelmet, majd nem sokkal azután, hogy Szalai Laurát választotta a többi nő közül, a kapcsolatuk zátonyra futott. Később újra rátalált a szerelem, de az a románc is viszonylag hamar, 5 hónap után véget ért. Az olimpiai ezüstérmes kajakozó így egy ideig szingliként élte a mindennapjait. Elmondása szerint amikor nagyon kereste a szerelmet, nem jött az igazi, mivel Laura iránt is inkább csak erős fellángolást érzett.

„Bevallom, én hosszabb távon gondolkodom, komoly kapcsolatot keresek. Éppen ezért számomra fontos az is, hogy akit megismerek, hasonlóan gondolkodjon. Nem mindegy, a másik félnek milyen céljai, tervei vannak” – árulta el Dávid.

Úgy tűnik, igaz a mondás, hogy amikor a legkevésbé számítana rá az ember, akkor kopogtat be a Nagy Ő. Dávid ugyanis a legutóbbi szakítása óta már nem egyedülálló, ráadásul igencsak komolyra fordultak a dolgok a jelenlegi kedvesével. Még az is lehet, hogy végre megtalálta az igazit?

Dávid életében óriási változás történt, pozitív irányban. A párjával már össze is bútoroztak, sőt, az esküvő is szóba került. Hosszú távra terveznek, közös életet, családot szeretnének – számolt be a Borsnak Dávid egyik ismerőse. Ő maga viszont egyelőre nem erősítette meg a találgatásokat, igaz, nem is cáfolta azokat.