2023.12.07
Ambrus
Kezdőlap Címlap Szépségkirálynő váltja Gaál Noémit az ATV-nél

Szépségkirálynő váltja Gaál Noémit az ATV-nél

Egy már ismer arcot választott az ATV Gaál Noémi helyére időjárás-jelentő pozícióba. Ezentúl Tótpeti Lili, a Miss World Hungary 2021-es győztese tájékoztatja meg a nézőket az aktuális időjárásról.

Mint ahogyan arról korábban beszámoltunk, Gaál Noémit február 28-án láthatták utoljára a nézők az ATV képernyőjén. Ma pedig az is kiderült, ki veszi át a helyét a csatornánál.

Az új időjárás-jelentő nem más, mint Tótpeti Lili, akit szépségkirálynőként ismerhettek meg a nézők, és aki már többször is feltűnt korábban a csatorna műsoraiban. Így a vezetőség számára egyszerű döntésnek bizonyult, hogy ő kerüljön a képernyőre Süveges Eszter és Gesztesi Máté mellé.

„Nagy álmom volt, hogy televíziós lehessek. Nagyon köszönöm, hogy a tavalyi szárnypróbálgatásom után az ATV vezetősége bizalmat szavazott nekem, és ezentúl állandó időjós lehetek a csatornán. A felkészülésben rengeteget segítettek a kollégáim, de folyamatosan szeretnék még többet tanulni. Alig várom, hogy tőlem tudják meg a nézők az aktuális időjárást. Nagyon hálás vagyok a televíziónak a lehetőségért” – árulta el a nagy bejelentés után Lili.

Az ATV a következőt osztotta meg a döntéssel kapcsolatban:

„Nem titkolt célunk, hogy tehetséges, új arcokat ismerhessen meg a nagyközönség. Tótpeti Lili korábban rövid ideig már feltűnt az ATV képernyőjén, s mivel elnyerte a nézők szimpátiáját, így logikus döntés volt, hogy vele egészül ki a csapatunk” – írja a Naphíre.hu.