2022.08.18
Ilona
Kezdőlap Címlap Szemtanú mesélte el, hogyan történt a tragédia a Nyerő Páros forgatásán

Szemtanú mesélte el, hogyan történt a tragédia a Nyerő Páros forgatásán

Szörnyű tragédia történt a Nyerő Páros hétfői forgatási napján: a játékosok szeme láttára hunyt el egy fiatal stábtag. Az RTL Klub Sebestyén Balázs által vezetett realityműsorának egyik munkatársa, Barna minden előjel nélkül forgatás közben lett rosszul, összeesett. Információink szerint két versenyző azonnal a segítségére sietett, a mentők is hamar a helyszínre értek, és többször is sikerült visszahozni az életbe, ám a szervezete végül feladta a harcot. A műsor forgatása azonnal leállt, s egy időre a játékosoknak is el kellett hagyniuk a forgatási helyszínt.

– Éppen a villában, pontosabban a konyhában forgott egy jelenet. Két szereplő, Törőcsik Dani és Young G Béci beszélgettek, amikor Barna összeesett. A két fiú azonnal megpróbált rajta segíteni, míg a többiek hívták a helyszínen tartózkodó ügyeletes orvost – mesélte lapunknak az egyik stábtag. – A mentő nagyon hamar kiérkezett, percekkel a hívást követően. Háromszor sikerült újraéleszteni, de végül Barna szervezete feladta a harcot. Úgy tudjuk, tüdőembólia lehetett a halál oka. A versenyzők, főleg a két fiú, nagyon összetörtek hiszen szinte a kezeik között halt meg az operatőr. Míg a mentők Barnáért küzdöttek, a szereplőket átvitték egy másik forgatási helyszínre. Mindenkit megrendített a tragédia, a forgatás is leállt. Barna kiváló szakember volt, remek ember, a halála felfoghatatlan veszteség.

A Blikk kereste a csatornát is, amely megerősítette a tragédiát.

– Az RTL Magyarország egyik műsorának hétfői forgatási napján a gyártó partnercég szerződéses munkatársa váratlanul rosszul lett. A helyszínen tartózkodó ügyeletes orvos, majd a helyszínre érkező rohamkocsi azonnal megkezdte az ellátást, de a gyors és szakszerű orvosi segítség ellenére sajnos nem sikerült megmenteni az életét. Az RTL Magyarország mély részvétét fejezi ki a gyászoló hozzátartozóknak – közölte lapunkkal a csatorna.

A fiatal operatőr hirtelen halálát még a stábtagok sem dolgozták fel. Lapunk úgy tudja, egy kicsi gyermeket hagyott félárván: a fia, Guszti és gyermekének édesanyja is összetört. Az operatőr egyik barátja, Beatrix elárulta lapunknak, hogy a családban nem ez volt az első szörnyű haláleset.

– A családban a férfiak nem éltek sokáig. Barna édesapja, Tamás ötvenévesen kapott agyvérzést, tíz évvel később temették el. Majd a bátyja, Ádám halt meg minden előjel nélkül. Egyszer csak összeesett, az édesanyja karjai közt halt meg. Most meg szegény Barna… Fel sem fogom, hogyan történhetett ez. Úgy tudom, nem volt beteg, bár pár éve volt egy pici problémája, abba is hagyta azonnal a dohányzást – mondta a Blikknek a család jó barátja. – Tavaly ősszel temette el az édesanyját, egyedül maradt a családban. A legnagyobb boldogsága a kisfia volt, ő volt a mindene. Amikor csak lehetett, vele volt. Szegény kisfiú, apa nélkül kell felnőnie. Barna fantasztikus ember volt, az elvesztése mindannyiunkat megrendített.

Indirekt/Blikk