2023.09.29
Mihály
Kezdőlap Címlap Székesfehérvárra költözött Berki Mazsi

Székesfehérvárra költözött Berki Mazsi

Berki Krisztián özvegyének egyre komolyabb a kapcsolata üzletember szerelmével, és bár a magánéletét ma már igyekszik óvni a nyilvánosságtól, most mégis elismerte, hogy valóban Székesfehérvárra költözött a szerelmével.

A pletykák szerint Berki Mazsi és a kedvese már néhány hónappal ezelőtt úgy döntöttek, összeköltöznek, ami nem meglepő, hiszen több külföldi nyaraláson is együtt vettek részt, sőt, hetekig Zanzibáron és a Maldív-szigeteken pihentek, így volt idejük összeszokni.

Nagyon jól megvannak, boldogok. Élvezik a mindennapokat, de már családként. Egy háztartásban élnek, jó ideje összeköltöztek, de teret adnak egymásnak, hogy mindenki tudja intézni a saját dolgát. Mindemellett arra is szánnak időt, hogy kettesben töltődjenek. Zoltán nagyon figyelmes Mazsival szemben, igyekszik mindenben a támasza lenni, a gyermekét illetően is – nyilatkozta egy, a neve elhallgatását kérő ismerős, most pedig Mazsi is megszólalt az ügyben.

Az utóbbi időben gyakran látták Berki Krisztián özvegyét Székesfehérváron új párjával, ezért sokan azt feltételezik, hogy a sztáranyuka kétlaki életet él. Mazsi most választ adott arra, miért van sokat a vidéki városban.

„Nem foglalkozom semmilyen hamis információval. Viszont nagy változások történtek az életemben az elmúlt időszakban: korábban erre tettem utalást a különböző platformjaimon, ugyanis januárban elköltöztünk Budapestről Székesfehérvárra, itt próbálom újjáépíteni és újrakezdeni az életünket. Ez volt az oka annak, hogy Emmácska bölcsődét váltott” – ismerte el a Borsnak Mazsi, majd kifejtette:

„s Kecskeméti vagyok, kezdünk újra beilleszkedni a vidéki életbe. Bár Fehérvár kisebb, mint a szülővárosom, de nagyon megszerettem és jól érzem magam itt. Az életemnek van olyan része, ami még mindig Budapesthez köt, így hetente egy-két alkalommal utazom a fővárosba, előfordul, hogy a testvéremnél alszom vagy épp barátnőzök, összekötöm a kellemeset a hasznossal, ahova kislányomat is magammal viszem” – jelentette ki Mazsi, aki továbbra sem tudja megszokni a rosszindulatú támadásokat, így már nem teregeti ki a magánéletét a nyilvánosság előtt.

„Sokszor kifelé éltük az életünket, de Krisztiánt rá tudtam venni az utóbbi pár évben arra, hogy önazonosak legyünk. Beszéltünk a problémáinkról is, mint ahogy arról is, mivel próbáljuk előrébb vinni a párkapcsolatunkat. Emellett azt is megmutattuk, mennyire szeretjük egymást. Médiaszemélyiségként mindenki szeme előtt éltük az életünket, nagyon jó érzés, hogy ez az utóbbi időben már nem így van. A social media platformjaimon egy-egy pillanatot meg szoktam osztani a követőimmel, és ezt nagyon szívesen teszem. Tudom, hogy sokan kíváncsiak a velem kapcsolatos dolgokra, de majd mindennek eljön a maga ideje” – mondta a lapnak az édesanya.