2021.12.04
Barbara, Borbála
Kezdőlap Címlap Sosem találja ki, mibe fekteti a pénzét Majka

Sosem találja ki, mibe fekteti a pénzét Majka

Az üzleti életben is babérokra tör Majoros Péter, azaz Majka! Az egykori VV-szereplő, az ózdi hős az ország egyik legnépszerűbb előadója, tripla teltházas bulikat ad, műsorvezetőként és zsűritagként pedig a legnézettebb műsorokban vesz részt – jelenleg épp a Sztárban Sztár asztala mögül pontoz –, de nem éri be ennyivel.

A rapper a gazdasági életben is a csúcsra tör, több vállalkozása is van, tudatosan készül arra az időszakra, amikor már nem szerepel a televízióban és beköszöntenek a „boldog békeidők”.

– Folyamatosan készülök a tévézés utáni időszakra, mert bármikor eljöhet. Sok helyre fektettem be nagy pénzeket és mindegyik kockázatos üzlet. KrajnyákPeti barátommal három-négy helyen van viszonylag nagyobb befektetésünk. Nekem van egy-két ingatlanom, amit bérbe adok. De ezeket az üzleteket inkább csak azért csinálom, mert valamit mindig csinálni akarok, mert ha nem csinálok semmit, akkor egy kicsit unatkozom – vallotta be a Blikknek Majka, aki persze, nagy lendülettel pókerezik is, már csak a játékszenvedélye miatt sem áll, jól mennek az üzletei. – Hát valamiből össze kell szedni a pénzt, hogy kártyán el tudjam verni – neveti el magát.

Majka manapság a hobbijából is igyekszik pénzt csiholni, a rapper imád focizni és társaival új sportágat próbálnak meghonosítani Magyarországon: ilyen a Padbol, ami a hagyományos lábtenisz – Majka szerint – „csibész” változata.

– Elég sok pénzt tettem ebbe a projektbe, de nem csak ebbe, ez egy nagyon összetett üzlet – magyarázta a zenész a Tomori utcai telephelyen, ahol a róla készült óriás molinó mögött töbhb pálya is megbújik. – Peti sok cégben az üzlettársam, együtt üzemeltetjük a telephelyet, raktárakat, amelyeket irodának, próbatermeknek adunk ki, hol csak énekórára, de előfordul, hogy színházaknak is – sorolta a zenész, aki eddig nem verte nagy dobra, hogy belekóstolt az üzleti életbe és a színpadon kívül is próbál pénzt csinálni.

Indirekt/Blikk