KezdőlapBűnügyElképesztő dolgokat mesélt az édesapja annak a kisfiúnak, akit anyja gyilkolt meg

Elképesztő dolgokat mesélt az édesapja annak a kisfiúnak, akit anyja gyilkolt meg

Egy család ment tönkre, egy apa gyászolja mostantól élete utolsó napjáig a kicsi fiát, akit az anyja gyilkolt meg. Hogyan történhetett ez, miért nem lépett senki?!

A gyerekgyilkosságot megelőzően a bíróság két éves huzavona után az édesapának ítélte a kisfiút, az anya azonban nem adta át a picit, inkább külföldre szökött vele. Az ismerősök, sőt a gyermek édesapja is állítja: B. Katalin katasztrofális idegi állapota mindenki számára is szembetűnő volt, sokszor teljesen logikátlanul, eszelősen viselkedett.

– Ahogy telnek a napok, egyre csak mélyül a fájdalmam – kezdte megtörten a Blikknek Alex apukája, Norbert. – Állandóan az a kép jár a fejemben, amit ez a nő a halott kisfiamról készített. Tiszta vér a kis teste és az arca. Borzalom! Közben egyre több mindent tudok meg az agyament dolgairól. Most mesélte egy kolléganője, hogy amikor az egyik bútoráruházban dolgozott, úgy vitte be a kisgyereket, hogy befestette a haját és lányruhába öltöztette. Ilyet nem csinál épeszű ember. Számtalan ilyen történetet tudok, és ami nagyon szomorú, el is mondtam ezeket a gyámhatóságon, de akkor senki nem hitt nekem. Kiderült az is, hogy amikor Katalinnál volt családlátogatáson a védőnő, idegességében a falhoz vágta a macskát. A gyerek orra előtt! De ekkor sem gondolták úgy, hogy nincs jó helyen az anyjánál, engedték, hogy nála legyen – fakadt ki a gyászoló édesapa.

Norbert úgy tudja, Katalin a gyilkosság után felhívta egy ismerősét, akinek elmondta, hogy megölte a kisfiút. A beszélgetést az illető rögzítette. Amennyiben valóban így van, ez döntő bizonyíték lehet a bíróság előtt.

– Abban bízom, hogy nem jöhet haza és Olaszországban kell leülnie a büntetését. Úgy tudom, ott sokkal keményebbek a börtönök, mint itthon. Azt kívánom, csináljanak belőle virágtartót, mást nem érdemel – tört ki fájdalmában a bosszúvágy Norbertből.

Indirekt/Blikk