2022.10.03
Helga
Kezdőlap Címlap Sokkolta Steven Spielberget, hogy lánya pornózni kezdett

Sokkolta Steven Spielberget, hogy lánya pornózni kezdett

Steven Spielberg lánya, Mikaela Spielberg hétvégén jelentette be a szüleinek, hogy a ezentúl az erotikus iparból próbál megélni.

A világhírű filmrendezőt sokkolta a hír, hogy örökbefogadott lánya pornózni akar, ráadásul hamarosan kijön az első pornófilmje. Mikaela elmondta, hogy elege lett abból, hogy nem élvezheti a testét, hogy mindenhonnan csak azt sugározzák felé, hogy utálnia kell magát és azt, ahogy kinéz. És abból is elege lett, hogy a társadalom nem elfogadó azokkal, akik a testükből akarnak megélni – írta a New York Post.

Steven Spielberg és Kate Capshaw örökbefogadott lánya a pornós karrier mellett sztriptízelni is szeretne,  de ahhoz még át kell esnie Tennessee állam szigorú engedélyeztetési eljárásán. A 23 éves lány elismerte, hogy gyerekkorában súlyos depressziótól szenvedett, de ezért nem a híres szüleit hibáztatja, mivel ők nem is tudtak arról, hogy problémái vannak. Mikaela ennek ellenére nem hozza összefüggésbe a döntését a depressziójával, elmondása szerint ő valóban ezt akarja csinálni.