2022.10.03
Helga
Kezdőlap Címlap Mégcsak hetedik osztályos, de már Dubaiba hívják divatbemutatóra

Mégcsak hetedik osztályos, de már Dubaiba hívják divatbemutatóra

Hirtelen egy tündérmesébe csöppent a Dunaharasztin élő kislány.

A mindössze 13 éves Villányi Rebeka délelőtt iskolába, délután edzésre járt, majd megírta a leckéjét és játszott egy jót a kedvenc nyuszijával, Kókusszal. Azonban pár hete egy pillanat alatt megváltozott az élete, mikor az édesanyja elküldte egyik fotóját az ismert gyermekmodell-ügynökség vezetőjének, Bartalovics Ildikónak. Menedzsere szerint Rebeka óriási tehetség, imádja őt a kamera. A kislány túl van egy tesztfotózáson, most pedig már az Egyesült Arab Emírségek második legnagyobb városába, Dubaiba készül, ahol divatbemutatón és fotózáson vesz részt.

– Az anyukám elkísér majd a nagy utazásra, am amiről a barátnőmön, Sárán kívül senkinek sem meséltem – mondta izgatottan Rebeka. – Tény, hogy Palvin Barbi is nagyon korán kezdte, és én is csak most ismerkedem ezzel a világgal. Egyelőre még minden nagyon új és távoli nekem.

Ha Rebeka hazaér Dubaiból, rögtön egy gyermek-szépségversenyen indul, utána pedig kezdődik a tavaszi szünet, lesz ideje kipihenni az izgalmakat.

– Rebeka nem az én megvalósulatlan álmaimat éli meg, ő szerette volna kipróbálni magát. Amíg ez a világ sikerélményt ad neki, addig mindenben támogatom – tette hozzá a kislány édesanyja, Pribanics Beáta.