2023.12.02
Melinda, Vivien
Kezdőlap Címlap Sokkoló: agyhalottnak nyilvántották az amerikai színésznőt, lekapcsolják a gépekről

Sokkoló: agyhalottnak nyilvántották az amerikai színésznőt, lekapcsolják a gépekről

Tragikus hír: Anne Heche színésznőt, aki a múlt hétvégén szenvedett súlyos autóbalesetet, a kórházban agyhalottnak nyilvánították, majd közölték: lekapcsolják az őt életben tartó berendezéseket. A sztár szerveit – a kívánságának megfelelően – átültetésre ajánlják fel.

Anne Heche színésznő családjának és barátainak képviselői közölték, hivatalosan is agyhalottnak nyilvánították a sztárt Los Angelesben történt autóbalesete után, így lekapcsolják az életfenntartó gépekről.

A színésznő – közölték – csak addig marad lélegeztetőgépen, amíg az orvosok megállapítják, mely szervei ajánlhatók fel: a donáció Anne Heche kívánsága volt halála esetén.

Szeretnénk mindenkinek megköszönni a jókívánságokat és az imákat Anne felépüléséért, és köszönetet mondunk az elhivatott személyzetnek és a csodálatos nővéreknek, akik Anne-t a West Hills kórház Grossman Burn Centerében ápolták – közölte a sajtóval a család képviselője – írja a The Daily Mail.

A kórházban azt közölték, Heche olyan súlyos agysérülést szenvedett az autóbaleset során, hogy kómába került, és már csak „technikailag”nvan életben.

A család a közleményében azt írta: „Anne-nek hatalmas szíve volt, nagylelkűsége mindenkit megérintett, akivel találkozott. Rendkívüli tehetségénél is többnek tekintette a kedvesség és az öröm terjesztését. Mindig emlékszünk majd bátor őszinteségére, és nagyon hiányzik majd mindnyájunknak a ragyogása”.

Mint a hatóságok kiderítették, bár Heche autójában vodkásüveget találtak, nem volt részeg, ellenben kokaint fogyasztott. Az égő autóban, amelyből félórás küzdelem után tudták kiszedni, súlyos füstmérgezést szenvedett, és súlyos égési sérülésekkel szállították kórházba.