2022.09.25
Eufrozina, Kende
Kezdőlap Címlap Baukó Éva bikinis fotói önmagukért beszélnek

Baukó Éva bikinis fotói önmagukért beszélnek

Baukó Éva ismét megmutatta, hogy minden férfit képes az ujjai közé csavarni. A realitysztár ezúttal a tengerparton szabadult meg a ruháitól, a látvány pedig mindenkit elvarázsolt.

Baukó Éva hosszú hónapok óta élete talán legjobb formájában van. A Való Világ 4 egykori finalistájáért már abban az időben is rajongtak a férfiak, ám azóta még inkább megtanulta, hogyan bolondítsa magába őket.

Fotóin rendszeresen néz csábítóan a kamerába, és bár gyakran egy pillantása is elég ahhoz, hogy elrabolja férfirajongói szívét, gyakran a ruháitól is megszabadul, hogy kifejezetten szexi tartalmakkal kényeztesse népes követőtáborát.

A Facebook-oldalán megosztott legújabb fotóján sem tett másképp: ezúttal a tengerparton pózolva, egy égszinkék fürdőruhában villantotta meg tökéletes alakját. A csábító kép hatása nem is maradt el, az eszüket vesztett férfiak azonnal bombázni kezdték üzeneteikkel Évit, aki továbbra is biztos lehet abban, hogy sokán még mindig hajlandóak lennének akár háborúkat is vívni azért, hogy őt az oldalukon tudhassák.