2023.12.07
Ambrus
Kezdőlap Címlap Shane Tusup állítólag Szabó Zsófi édesanyjának is kis híján nekiment

Shane Tusup állítólag Szabó Zsófi édesanyjának is kis híján nekiment

Egy, állítólag a családhoz közeli forrás megdöbbentő részleteket árult el Szabó Zsófi és Shane Tusup szakításáról.

Múlt héten mindenkit megdöbbentett a hír, hogy az egykori sztárpár, Szabó Zsófi és Shane Tusup már nincsenek együtt. Egyből beindultak a találgatások, hogy vajon mi vethetett véget a jegyességüknek, ugyanis alig két hete még felhőtlenül boldogok voltak, idén pedig már oltár elé is álltak volna.

A meglepő bejelentés óta számos történet látott napvilágot arról, valójában miért szakíthatott a sztárpár. A Bors például nemrégiben arról számolt be, hogy Shane Tusup agresszíven viselkedett és ordítozott Szabó Zsófival, ami nagyon megijesztette a kisgyermekes anyukát.

Shane az őrjöngése közepette Zsófira zárta az ajtót, akinek ettől pánikrohama lett. Addig húzódott a veszekedés, hogy az édesanya már a rendőrséggel fenyegetőzött, gondolván, ettől észhez tér a párja – állította a lap nemrégiben, most pedig újabb részleteket közöltek az említett veszekedéssel kapcsolatban.

Egy, a családhoz közeli forrás ugyanis most azt állítja, a vita hevében nem sokon múlt, hogy Shane Tusup Szabó Zsófi édesanyjának is nekimenjen.

Mielőtt Zsófi a rendőrséget tárcsázta volna, a végső elkeseredésében az édesanyját hívta fel a bezárt szobából, hogy segítsen rajta– mondta a Borsnak a névtelenséget kérő informátor

– Pálma asszony a helyszínre is sietett, akit, amikor meglátott Shane, még dühösebb lett. Elkezdett futni az anyósjelöltje felé, őrjöngve, a torkaszakadtából ordítva. Olyan vehemensen, hogy Pálma asszony nem lehetett biztos benne, hogy meg fog állni…. De szerencsére az utolsó pillanatban megállt. Mindez a ház előtt történt, több szomszéd is láthatta – magyarázta a lapnak a titokzatos személy.