2024.02.22
Gerzson
Kezdőlap Címlap Senkinek sem kell a ház, ahol Szilágyi Istvánt meggyilkolták

Senkinek sem kell a ház, ahol Szilágyi Istvánt meggyilkolták

Az ingatlan tulajdoni lapján 10 hónappal Joli néni halála után sincs semmi nyoma annak, hogy új birtokosa lenne a háznak és a teleknek.

A banké lehet a meggyilkolt Szilágyi István háza, amelyen 30 milliós adósság gyűlt össze, ám a XVII. kerületi ingatlan, ahol a vád szerint 2020. május 3-án a reggeli órákban saját fia egy kalapáccsal szó szerint agyonverte az ismert színészt, lassan az enyészeté lesz.

Humenyánszky Jolánnak sokan próbáltak segíteni abban is, hogy elhagyhassa az időközben lakhatatlanná nyilvánított házat, de ő maradt, az eladásról pedig hallani sem akart és azt hangoztatta, hogy a házra a fiának lesz szüksége, ha majd kiszabadul a börtönből.

Az öröklési sorban a börtönben élő Szilágyi Péter kamasz fia, Nándi következik, ám az ingatlan tulajdoni lapján 10 hónappal Joli néni halála után sincs semmi nyoma annak, hogy új birtokosa lenne a háznak és a teleknek. Vagyis feltehetően az unoka nem tartott igényt az ingatlanra, amelynek piaci értéke nagyjából megegyezik a tartozások összegével. Így a horrorház hamarosan a banké lehet.

Indirekt/Ripost