2021.11.30
András, Andor
Kezdőlap Címlap Senki sem találta ki, hogy Kiszel Tündét rejti a Kacsa jelmeze az...

Senki sem találta ki, hogy Kiszel Tündét rejti a Kacsa jelmeze az Álarcos énekesben

Egyetlen Nyomozó sem találta ki, hogy Kiszel Tünde rejtőzik a Kacsa jelmez alatt az Álarcos énekes színpadán.

A naptárdíva elárulta lapunknak, miért mondott igent a felkérésre, valamint azt is, hogy mit élvezett a legjobban a forgatás alatt.

– Igazság szerint nem mondtam rögtön igent, kértem egy kis gondolkodási időt. Úgy éreztem, hogy a tánc, az ének túl nagy kihívás, de végül belevágtam és utólag sem bántam meg. Életem egyik nagy kalandja volt, amelynek minden percét élveztem – kezdte lapunknak Kiszel, akivel, több, mint tíz éve már kiadtak egy dalt, amelyhez klip is készült. – Jajj, hát arról inkább nem is beszélnék. Az egy paródia lett, amelyről ha tudom az elején, hogy ez lesz, nem vállaltam volna. Itt, ebben a műsorban tudtam azt nyújtani, ami én vagyok, és itt kiderült, hogy milyen a valódi énektudásom!

Remekül leplezte magát Tünde, bár a nyomozók kimondták a nevét, a végső tippeknél mégsem tudták, hogy ő van a jelmez alatt, a barátai azonban sejtették.

– Néhányan már mondták nekem, hogy biztosan én vagyok a Kacsa, de természetesen mindent tagadtam. Egyedül a lányomnak, Donatellának árultam el a titkot. A Nyomozók még azt sem tudták eldönteni, hogy férfi vagyok-e vagy nő, tippeltek Oszvald Marikára és Rudolf Péterre is. Nagy megtiszteltetés, hogy ilyen kiváló művészekre gondoltak, ahogyan az is, hogy sikerült megőriznem az inkognitómat, mert ez azt jelenti, hogy jól végeztem a feladatomat – jegyezte meg Tünde.

Indirekt/Blikk