2023.12.09
Natália
Kezdőlap Címlap Schumacher Vandát ki akarták fosztani a kolumbiai reptéren

Schumacher Vandát ki akarták fosztani a kolumbiai reptéren

Schumacher Vandának a Celeb vagyok, ments ki innen! után is elképesztő izgalmakban volt része, ugyanis Bogotában, a Föld egyik legveszélyesebb városában maradt egyedül, hogy felfedezze azt. Később, a reptéren pedig megpróbálták feltörni a bőröndjét is. Ezúttal beszámolt arról, hogyan élte meg a kalandot.

Ahogy azt mi is megírtuk, Schumacher Vanda gondolt egyet, és a Celeb vagyok, ments ki innen! forgatása után egyedül ott maradt Kolumbiában, hogy megnézhesse Bogotát, ha már egyszer arra jár. Igen ám, de figyelmeztették, hogy ez a Földön létező legveszélyesebb városok egyike, ahol még nappal sincs biztonságban az ember. Ez azonban nem tántorította el a lányt, aki most részletesen beszámolt az utazásáról.

„Azért elég király, hogy a sok para, riogatás és rémhírek után mégis úgy döntöttem, bemegyek a városba, és annak ellenére, hogy a bulizás végül kimaradt, csak beadtam a bogotai trippet. Nem aludtam valami jól. Habár tudtam, hogy a szállodában biztonságban vagyok, mégis ráparáztam, hogy egyedül vagyok Dél-Amerikában”.

Ráadásul a világ egyik legveszélyesebb városában, ami annyira távol van mindentől, amit ismerek kulturálisan és földrajzilag is, hogy ha valami történne, még segítséget sem tudnék kérni, mert a spanyolt annyira beszélem, mint a kolumbiaiak a magyart, vagyis semennyire, az angol pedig szintúgy nem opció – mesélt a kalandjairól, amelyek végül pozitívan értek véget számára, ugyanis a gépe indulása előtt körül tudott nézni a városban.

„Nyilván felelőtlenül döntéseket hozni nem kell, de az is biztos, hogy az elején jobban ráparáztam a dolgokra, mint kellett volna. Tényleg nagyon jó, hogy sikerült eljutnom ide, és nem úgy kell hazamennem Columbiából, hogy a táborunkon kívül semmit sem láttam” – írta az Instagram-bejegyzésében, majd később a reptérről jelentkezett be a korlátozott ideig elérhető Instagram-sztorijában, s már nem volt ennyire vidám.

Kinek a bőröndjét próbálták meg feltörni úgy, hogy a lakatot megpróbálták róla letörni? Persze, hogy az enyémet. Konkréten innen hiányzik a lakat, itt is megpróbálták, itt konkrétan lepattintották, de nem tudták kinyitni. Kapjátok be… – adott hírt magáról Vanda.