KezdőlapCímlapLeesett a vonatról, kórházba kellett szállítani Molnár Gusztávot

Leesett a vonatról, kórházba kellett szállítani Molnár Gusztávot

Molnár Gusztáv nyíltan vállalja alkohollal való küzdelmét, mégis történnek vele megdöbbentő dolgok. A Blikk egyik olvasója szerint például a minap leesett a vonatról, ahonnan kórházba is kellett szállítani. .

Az elvonót két hónap kezelés után nemrégiben elhagyó Molnár Gusztáv nem tagadta a kórházi kezelés tényét, de határozottan visszautasította, hogy alkoholt fogyasztott volna.

– Egyszerűen rosszul lettem, azért történt minden, emiatt vittek be végül a kórházba – mesélte a színész, aki ugyan pár hónapja még külföldön szeretett volna új életet kezdeni, végül máshogy döntött.

– Bevonulok egy vidéki intézménybe, amely sokkal szigorúbb és strukturáltabb rehabilitációs központ, mint az előző volt. Úgy döntöttem, részt veszek az egyéves programjukban, így most egy teljes esztendőre elvonulok – jelentette ki határozottan Molnár Gusztáv, aki biztos benne, hogy nem esett vissza, de jelen pillanatban nincs olyan helyzetben, hogy sokáig tartani tudja magát.

– Azt, ami kialakult körülöttem, hogy tönkrement a szakmai és a magánéletem is, jelenleg nem tudom kezelni. Nincs más választásom, mint egy évre eltűnni, majd miután kijövök, a nulláról újrakezdeni – magyarázta a most 36 esztendős színművész.