2023.09.29
Mihály
Kezdőlap Címlap Schobert Norbi hazugságvizsgálóra kötné Béres Alexandrát

Schobert Norbi hazugságvizsgálóra kötné Béres Alexandrát

Schobert Norbert, a Norbi Update tulajdonosa komoly fenyegetéseket fogalmazott meg, ha bebizonyosodik, hogy Béres Alexandra és férje áll az őt lejárató Facebook-csoport mögött.

Mint korábban megírtuk, egy megdöbbentő dologgal kereste meg a Blikk szerkesztőségét Király Dávid Izmael, aki Norbiék hirdetési ügyeit kezeli. Az interneten egy mémoldalt üzemeltető fiatalember az állította, a Schobert Norbiékat közel egy évtizede alázó Facebook-oldal mögött egy másik ismert és köztiszteletben álló fitneszedző, Béres Alexandra áll.

Norbiék akkor úgy határoztak, rendőrségi eljárást indítanak a személyiségi jogaik megsértése és az okozott gazdasági károk miatt, továbbá hogy tisztázzák, nem történt-e valamiféle visszaélés Béres Alexandra és férjének adataival.

Az üzletember a Talk44 műsorában most kendőzetlenül beszélt arról, milyen indulatok kavarognak benne botránnyal kapcsolatosan, s mit tenne, ha kiderülne, hogy – akár csak közvetve is – valóban Béres Alexandrához és férjéhez köthető a rágalomhadjárat – szúrta ki a Borsonline.

„Hát, ha ez fog történni, szörnyű nagy pert fogok a nyakukba akasztani. Én leszek a legrosszabb álmuk!” – ígérte Schobert, aki hasznosnak tartaná azt is, ha Béres Alexandra alávetné magát egy hazugságvizsgálatnak.

A korábban sem a higgadtságáról híres üzletember kijelentette, megfordult a fejében az is, hogy tettlegességhez folyamodik. „Én úgy találkoznék bármelyik adminisztrátorral face to face! Fú, de megverném bármelyiket, ha egyszer elém áll…”

Mint ismert, a fitneszkirálynő sem hagyta magát, rendőrségi vizsgálat során akarja tisztázni a nevét, ezért feljelentést tett. Más kérdés, hogy a média számára továbbra is elérhetetlen.