2023.12.04
Barbara, Borbála
Kezdőlap Címlap Schobert Lara szakított a barátjával

Schobert Lara szakított a barátjával

Schobert Lara a nyilvánosság előtt eddig nem nagyon említette párkapcsolata részleteit, ennek ellenére Palik László futós-beszélgetős műsorában elárult néhány dolgot a szakításáról.

Lara a Palikék Világa by Manna csatornán, a Futtában című műsorban a testvérével beszélt arról, mennyire összetartó a Schobert család. Kiderült, hogy nagy szeretet van közöttük, illetve, hogy Norbika párja jelenleg nem más, mint Lara legjobb barátnője.

„Most kénytelenek vagyunk jóban lenni, mert a legjobb barátnőm a barátnője…” – árulta el nevetve Rubint Réka lánya. Ezek szerint nem mindig volt ekkora összhang közöttük. Hozzátette: párjával nemrég váltak el az útjaik egy hosszú, kétéves kapcsolat után. A mostani időszakot tehát arra használja, hogy rendezze az érzéseit és gondolatait.

„Ami nem öl meg, az megerősít. Azzal, hogy magamat sajnáltatom, és nem tanulok, nem lesz meg az érettségi. Anyáékkal pont ezért voltak vitáim, mert azt mondták, egy fiú miatt nem éri meg sírni. Nyilván ezt kívülről könnyű mondani, de ez nem mehet rá a tanulmányaimra és az egész életemre” –mondta Lara, megjegyezve: az öccse, Norbika mindenben támogatja őt.

Az Alakreform Bálon így díszelegtek családjával lenyűgöző öltözékeikben:

Indirekt/Blikk