2021.10.24
Salamon
Kezdőlap Címlap Saját férje biztatta a magyar színésznőt a szexjelenetre

Saját férje biztatta a magyar színésznőt a szexjelenetre

Rendezőként családtagokkal dolgozni nem mindenkinek leányálom. Különösen, ha egy erotikától túlfűtött szexjelenetben egy másik színésszel szerepel a direktor párja.

Kinizsi Ottó, a Dancing with the Stars versenyzője is átélte ezt a pikáns helyzetet. Feleségét, Deutsch Anitát és Rékasi Károlyt kellett instruálnia egy forró ágyjelenetben. Ő azonban nem jött zavarba, nem féltékenykedett, sőt, a művészi hatás érdekében engedélyt adott a kollégájának: mindent bele!

A Barátok közt egykori sztárja színészként kezdte, ám egy idő után átállt a kamera másik oldalára. Sokszor instruálta a feleségét, sőt, rögtön az első alkalommal a mély vízbe dobták őket a producerek.

– Nem volt egyszerű az első forgatás, amikor rendeztem Anitát, az ugyanis egy Rékasi Karcsival közös szexjelenet volt – kezdett bele az emlék felidézésébe Kinizsi Ottó, aki ma már nevet ezen a történeten, ám ezt akkor megélni egyik félnek sem volt egyszerű.

– Nem is egy takaró alatti, finom, romantikus jelenet volt, hanem amolyan szenvedélyesen elkapom típusú. Először alig mert egymáshoz érni Anita és Karcsi, hiszen mégiscsak ott álltam a kamera mögött. Mindenkinek olyan kínos volt a helyzet – emlékezett vissza Kinizsi Ottó, akinek végül fel kellett oldania a forgatás feszültségét:­ engedélyt adott Rékasi Károlynak, hogy megfogdossa a feleségét.

– Kívülről jó hangosan odaszóltam: na, akkor most már nyomjátok rendesen, ne foglalkozzatok azzal, hogy itt vagyok! Karcsi, mindent szabad fogni! Ezt kiabáltam nekik, és ezzel végül sikerült könnyebbé tenni a helyzetet. Mindenki feloldódott, röhögött egyet, majd nagyon jól megcsinálták a jelenetet – mesélte a Blikknek Ottó, aki több mint tíz év háttérmunka után vállalt újra komoly feladatot a kamerák előtt, egy régi vágyát teljesítve ezzel.

Indirekt/Blikk