2021.10.23
Gyöngyi
Kezdőlap Címlap Nem tud megélni a Jóban Rosszban sztárja, ételfutárnak akar állni

Nem tud megélni a Jóban Rosszban sztárja, ételfutárnak akar állni

Nincs munkája, ezért komolyan gondolkodik azon, hogy elhagyja a színészi pályát Kondákor Zsófia. A színésznő egyedülálló anya, de a nehéz helyzetben sem adja fel. Habár vészesen apad a családi kassza, nem kér másoktól segítséget, azt is el tudja képzelni, hogy ételfutár lesz.

Valaha a legkeresettebb hazai sztárok közé tartozott, az ország dr. Horváth Veronikaként ismerte a Jóban Rosszban napi sorozatból. Játszott színházban és még a filmezésbe is belekóstolhatott: a Csak szex és más semmiben Gesztesi Károly menyasszonyát alakította, majd feltűnt az Egy szoknya, egy nadrágban is. Pályája csúcsán a szerelem is rátalált, kollégájától, Kembe Soreltől született meg a második gyermeke. Úgy tűnt, sínre került az élete, de mára minden megváltozott: egyedülálló anya lett és munkát keres.

– Eddig forgattam a Jóban Rosszban sorozatban, az RS9 Színház és a Hangszínház mellett pár hónapja átvettem ugyan négy szerepet a Bánfalvy Stúdióban, de az nagyon minimális, szinte nincs is most munkám – mondja a Blikknek a színésznő, hangsúlyozva, nincs kétségbeesve, önsajnálat helyett a megoldást keresi.

– Nyáron nem igazán indult be a színházi élet, de az ősz sem túl kecsegtető, a teátrumoktól ilyenkor szoktak érkezni a megkeresések, kérdezik, hogy decemberben ­ráérünk-e, de most semmi. Muszáj elgondolkodnom azon, hogyan tovább, mert van két gyermekem, a tartalékaim legfeljebb néhány hónapig tartanak ki, nem engedhetem meg magamnak, hogy ne dolgozzam. Azon is elgondolkodtam, hogy belevágok az ételkiszállításba, de folyamatosan agyalok.

A színésznő mostanában megpróbálja összébb ­húzni a nadrágszíjat. Mint ­mondja, nem költ felesleges dolgokra, például új ruhákat sem vesz magának. Arra a kérdésre, végső esetben tud-e valakitől segítséget kérni, azt mondja, senkitől nem kér kölcsön.

– Egyedül a főbérlőmet kértem, hogy csökkentse az albérleti díjat, az most nagy segítség, de én hosszú távon szeretnék megoldást találni a helyzetünkre. Semmiképp sem csüggedtem el, ha az élet úgy hozza, hogy a színházzal szakítanom kell, mert egészen új irányt vesz az életem, azzal is ki vagyok békülve.

Zsófi valóban kész a váltásra, ugyanis az életmódja is átalakult az utóbbi időben: rendszeresen sportolni kezdett.

– Ez teljesen új része a mindennapjaimnak, és rengeteg pozitívumát tapasztalom – újságolta a színésznő.

Indirekt/Blikk