2022.11.28
Stefánia
Kezdőlap Címlap Rózsa György felépült a combnyaktörésből

Rózsa György felépült a combnyaktörésből

Rózsa György őszintén mesélt arról, hogy mennyire volt küzdelmes számára a felépülés a combnyaktörésből, és azt is elárulta mi segített elérni a teljes gyógyulást.

Tavaly ősszel komoly baleset érte tavaly ősszel Rózsa Györgyöt, ugyanis combnyaktörést szenvedett. Most az RTL Reggeli műsorában árulta el, hogy nagyon megviselte az, hogy nem tud járni, hiszen a kedvenc szava az a menjünk.

A Reggeli műsorában személyesen is megjelent. Elárulta, hosszú volt az út, de már jól van.

– A mankó megtanít arra, hogy egy békés, nyugodt ember legyél. Én elhatároztam, hogy akármi is lesz meggyógyulok, végig csinálom – mondta Rózsa György, aki sziporkázott, szórta a humorát, vidám lett tőle az RTL Klub stúdiója. Semmit sem változott ezt a nézők azonnal észre vehették.

A balesete óta szerencsére teljesen felépült, de hat hétig kellett járnia rehabilitációra, ami nem volt egyszerű a számára, és sok türelemre volt szüksége hozzá.

Terveiről is mesélt, könyvet ír és kézzel írja. 56 éve televíziós és erről több dolog is be fog kerülni a kötetbe.

Azt elárulta 48 új dolgot talált ki, amit meg is valósíthatott a tévében. Az egyik kedvence volt közülük a Leg,leg,leg…, ami 17 évig ment a képernyőkön. A másik, amit ő talált ki a Magyar elsők című sorozat, amely 10 évig volt látható a televízióban.