KezdőlapCímlapRendesen megy a gyűlölködés a Farm VIP-ben

Rendesen megy a gyűlölködés a Farm VIP-ben

Forrtak az indulatok a Farm VIP versenyzői között. Jolly nem tűri, ha a kedvesét, Szuperák Barbarát kritizálják vagy minősítik, márpedig pontosan ezt tette játékostársuk, Nagy Noémi divattervező.

Az indulatok azután szabadultak el, miután Noémi Horror Barbie-nak és szerencsétlennek nevezte Barbit.

– Egyszerűen nem értem hogyan veszi a bátorságot ahhoz, hogy ilyen mocskos hangnemben beszéljen a barátnőmről. Annak ellenére, hogy Noémi azt mondta, mi állunk hozzá a legközelebb, sőt, még a forgatások előtt megkeresett minket, hogy találkozzunk, ő volt az első, aki hátba szúrt minket – kezdte a Blikknek Jolly.

– A minimális tiszteletet sem adta meg nekünk. Elhiszem, hogy ő nagy üzletasszony, meg „luxusfeleség”, de ez nem jogosítja fel az ilyen viselkedésre. Sok tehetős embert ismerek, aki a pénze ellenére emberségből jelest kapna, de Noémi nem ilyen. Horror Barbie-nak és szerencsétlennek nevezte a kedvesemet a háta mögött, és úgy beszélt vele, mint a kutyával. Gusztustalan a viselkedése, ráadásul a többieket is uszította ellenünk. Azt gondolom, Noémi egy ismeretlen személyiség, de most aztán rendesen bemutatkozott a nézőknek – dühöngött Jolly.

A Blikk megkereste a divattervezőt is, hogy mit gondol a konfliktusról.

– Ez egy tévés produkció, amit nem szabad összemosni a valósággal. Elég nagy baj, ha valaki ezt nem tudja különválasztani. Tudni lehetett, hogy itt mondanak majd mindenkire tücsköt-békát, és annak, aki ezt nem bírja, nem kellett volna vállalnia a szereplést. Bár a forgatásokat megelőzően valóban összetalálkoztunk a TV2 udvarán, részemről külön megkeresés nem történt – mondta a TV2 kalandreality műsorának szereplője.

Indirekt/Blikk