2024.02.23
Alfréd
Kezdőlap Címlap Pumped Gabo mindenkit átvert: mégsem végezte el a középiskolát

Pumped Gabo mindenkit átvert: mégsem végezte el a középiskolát

Pumped Gabo azt hitette el a követőivel, hogy 26 év után végre kijárta a középiskolát. Végül kiderült, mindez csak poén volt, és egy ballagó csokrát kérte kölcsön.

Pumped Gabo körül mindig nagy a felhajtás, hiszen a DJ-zés miatt éjszakai életet él. Legutóbb Istenes Bence podcast műsorában elmondta, hogy néha azon gondolkozik, már komolyabb kapcsolatot szeretne kialakítani egy bizonyos hölggyel. Korábbi párjához két hónapig teljesen hűséges volt, ami nagy dolognak számított neki, mivel sok impulzus éri.

Gabo mindig tartogat újabb meglepetéseket a követői számára. Ezúttal úgy tűnt, egy komolyabb oldalát mutatta meg, ugyanis azt írta ki a közösségi oldalára, hogy 26 év után végre elballagott, azaz kijárta a középiskolát. Rengeteg gratulációt kapott, és a jókívánságokban fürdőzött, viszont később kiderült, ez mind csak kitaláció. Szerette volna tudni, milyen érzés lenne leérettségizni, így kölcsönkérte az egyik ballagó lány virágcsokrát, hogy azzal pózoljon.

“26 évesen. Soha nem késő. Köszönöm mindenkinek, aki támogatott az utamon. Az irigyeim bekaphatják” – olvasható a poszt mellett. Majd nemsokra rá, saját magát buktatta le egy újabb bejegyzésben.

“Pumped trollkodott. Gratulálok minden ballagónak és érettségizőnek. Annyira jól esik a sok gratuláció, most már tudom, milyen érzés lenne leérettségizni, jó ez a fless, még egy kicsit fürdök benne, köszi nektek” – írta az Instagram-oldalán.