KezdőlapCímlapBarátai féltik a börtöntől Boris Beckert

Barátai féltik a börtöntől Boris Beckert

Boris Becker lánya szombaton üzenetben köszönte meg a rajongók támogatását, míg közeli barátai aggodalmukat fejezték ki a teniszlegenda börtönbe vonulásával kapcsolatban.

Angela Ermakova modell és Boris Becker állítólag csak egyetlen egyszer került nagyon közel egymáshoz, mégpedig egy nem is túl romantikus helyen a mellékhelyiség melletti lépcsőn, ahol mint később kiderült megfogant közös gyermekünk Anna aki most már 22 éves és édesanyjához hasonlóan modellként dolgozik. Becker ugyan sokáig nem akarta elismerni, hogy ő a lány apja de végül egy DNS teszt bizonyította a rokoni kapcsolatot köztük.

Apa és lánya a hírek szerint azóta sem került túl közel egymáshoz, Anna Ermakova azonban teljes mértékben édesapja mellett állt a bírósági ügye során és most Insta sztorijában köszönte meg a rajongók támogatását, miután Boris Beckert két és fél év börtönbüntetésre ítélték, miután 1,1 milliárd forintnyi összeget rejtett el az adóhatóság elől, hogy ne tudják behajtani rajta adósságait.

Becker elítélése után Christian Schommers, aki életrajzot írt a teniszcsillagról azonban azt nyilatkozta, hogy nagyon aggódik érte.

„Ez nagyon-nagyon rossz! Nem tudom, hogy fogja túlélni lelkileg ha több mint két évig börtönben lesz – mondta a Bild-nek Schommers.

Joachim Llambi, a Just Dance című német televíziós sorozat sztárja, aki szintén nagyon jóban van Beckerrel pedig a következőket mondta szintén a Bild-nek az ítélet után: „Nagyon szomorú ez az egész. Ő egy legenda Németországban . Azonban ha a bíróság megállapította, hogy valamit nem úgy csinált ahogy kellett volna, akkor bizony felelősséget kell vállalnia érte”