2022.10.04
Ferenc
Kezdőlap Címlap Polgár Tünde darabokra tört egy BMW-t

Polgár Tünde darabokra tört egy BMW-t

Polgár Tünde nagyon feszült volt az utóbbi időben, a férje pedig egészen különös módon segített neki levezetni a stresszt. Kapott egy autót, amit tönkretehet!

A Polgár családban hagyomány, hogy élményt is ajándékoznak egymásnak karácsonyra. A Feleségek luxuskivitelben sztárjának férje, Polgár Árpád sokáig törte a fejét, mivel lepje meg a nejét, végül arra jutott, hogy olyan meglepetést szerez, amit eddig soha.

– Tünde gyakran mondta, hogy szeretne valamit, amivel levezetheti a stresszt, így arra gondoltam, hogy veszek neki egy roncsautót, amit szétverhet – árulta el a legújabb vlogjukban Árpád, aki nem sokáig keresgélt: egy Floridában élő magyar autókereskedő barátja fel is ajánlott egy 5-ös BMW-t a nemes célra.

Tünde alig várta a meglepetést, szépen ki is öltözött hozzá, de azt a legvadabb álmaiban sem gondolta, hogy baseballütővel fogja lecsapni egy autó tükrét, avagy betörni az ablakait.

– Egy autót szétverni? Te megbolondultál? De jó, hogy magassarkúban jöttem – háborgott Tünde.

– Egy autónak lelke van, és ez itt teljesen rendben van. Hogy verném szét? – értetlenkedett tovább, majd a férje megnyugtatta, hogy a kocsi az esemény után így is, úgy is a MÉH-telepen végzi.

– Ezt azért, mert elvetted tőlem Évát karácsony előtt, te rohadt covid! – mérte Tünde a halálra ítélt BMW-re az első csapást, amit még számos követett.