2022.08.08
László
Kezdőlap Címlap Ennyi pénzt kapott Gregor Berni, hogy a Playboyban szerepeljen

Ennyi pénzt kapott Gregor Berni, hogy a Playboyban szerepeljen

Bár Gregor Bernadett a saját bevallása szerint mindig is komplexusokkal küzdött, annak idején mégis bevállalta az aktfotókat. Most elárulta, mennyit keresett ezekkel a képekkel, és azt is elmondta, hogyan hatottak ki a fotók az életére.

Gregor Bernadett volt Palik László vendége a Palikék Világa by Manna című YouTube-műsorban, ahol kendőzetlen őszinteséggel beszélt az évekkel ezelőtt készült aktfotóiról.

– Azt nem a pénzért csináltam. Nagyon sok pénzt kerestem vele, de nem a pénzért csináltam! – jelentette ki Gregor.

– Amikor az első fotósorozatra felkértek, akkor indult újra a lap, és színésznőkkel kezdték el újraindítani. Emlékszem, amikor felhívtak, hogy volna-e kedvem ebben a magazinban szerepelni, azt hittem, rossz számot hívtak. ‘Én? Aktfotókkal a Playboyban?’” – mesélte.

Gregor Bernadett bevallotta, világ életében komplexusokkal küzdött, ezért is tett jót neki ez a felkérés.

– Nagyon örültem, apámat hívtam fel először, hogy mit csináljak. ‘Hát, én nem vállalnám el’ – mondta. De aztán maga mondta, hogy ‘végül is nem engem hívtak…’ – emlékezett vissza.

Gregor önbecsülésének nagyon jót tettek a fotók, amiket – mint elárulta – már a fiai is láttak. Most, 49 évesen azonban már nem vállalna hasonló felkéréseket, hiszen ezek már nem férnek bele az életébe.

Indirekt/Blikk