2023.12.09
Natália
Kezdőlap Címlap Pataky Attila is imádkozik Kóbor Jánosért

Pataky Attila is imádkozik Kóbor Jánosért

Bár Pataky Attila nem ápol közeli barátságot Kóbor Jánossal, elcsukló hangon szólalt meg annak jelenlegi állapota kapcsán.

Kóbor Jánost, vagyis a sokak által Mecky néven ismert énekest, az Omega oszlopos tagját kórházban kezelik, ahová közel két hete került súlyos állapotban a koronavírus miatt. A zenésznek, akit információk szerint lélegeztetőgépen tartjanak, korábban több híresség is üzent neki, felépülést kívánva neki.

Bors most megkereste Pataky Attilát, aki bár nem ápol közeli baráti viszonyt az Omega énekesével, tisztelik egymást. Mint mondta, akárhányszor összefutottak, az mindig jó hangulatban telt, illetve hozzátette: mindig egyenlő partnerként kezelte őt.

„Senki nem érhet fel Kóbor Jánossal és az Omegával. Szombaton én is, de rajtam kívül még több millió ember imádkozott érte. Nekem ott nem ért véget az ima, azóta is imádkozom Kóbor Jánosért. Érzem, hogy a jó Isten segít neki visszatalálni a családjához. Talán még nekem is esélyt ad, hogy jobban megismerjem és elmondhassam neki, mennyire felnézek rá” – nyilatkozta Pataky, akinek a hangja is elcsuklott Kóbor neve hallatán.

Az Edda énekese szerint az egész ország szurkol azért, hogy Kóbor János felépüljön:

Szerintem mindenki segíteni akar megvívni ezt a harcot Meckynek. Nem tudnék olyan embert mondani a kollégáink közül, aki ne fohászkodott volna egy felsőbb hatalomhoz, hogy Kóbor János meggyógyuljon. Az omegások mindannyiunk példaképei. Szerintem még ha valaki nem is ismeri őket annyira, mint én, akkor is tisztában van azzal, kiről beszélek, ha azt mondom, Kóbor János. Egy ilyen legenda nem hagyhat itt minket.