2024.02.23
Alfréd
Kezdőlap Címlap Paris Hilton vallomása: 15 évesen bedrogozták és megerőszakolták

Paris Hilton vallomása: 15 évesen bedrogozták és megerőszakolták

Soha nem hallott traumáját osztotta meg Paris Hilton. Az eddig mélyen őrzött titok szerint mindössze 15 éves volt, amikor szexuális erőszak áldozata lett.

A szőke bombázó csütörtökön óriási örömhírrel lepte meg a rajongóit, ugyanis édes családi fotókon mutatta meg a kisbabáját. Az örömteli anyalétig azonban a jelek szerint traumákkal teli út vezetett: a sztár gyermekkora sokkal sötétebb titkokat rejt, mint azt gondolni lehetett. Csak idén ősszel volt képes először beszélni tinédzserkora egyik megrendítő emlékéről, amikor is 16 éves korában szexuális zaklatás áldozata lett az iskolájában.

Az angol Glamournak adott interjúban azt mesélte, hogy 15 éves korában megerőszakolta őt egy idősebb férfi. Egészen eddig a családjával sem osztotta meg a történteket.

A szörnyű események idején Palm Springsben élt a nagymamájával, ám hétvégente gyakran átjárt Los Angelesbe, hogy egy híres bevásárlóközpontban találkozzon a barátaival. A történet szerint a pláza üzleteinél mindig ugyanazok az idősebb srácok bolyongtak, és a tinédzser Hilton meg a barátnői elkezdtek velük beszélgetni. Egyik alkalommal egy buliba is meghívták őket, ahol gyengébb, ciderhez hasonlatos itallal kínálták meg. Mivel a sztár ekkor még nagyon fiatal volt, és soha előtte nem próbálta az alkoholt, nem fogadta el az italt, de emlékei szerint nagyon sokáig noszogatta az egyik fiú.

Soha nem ittam még előtte, de ahogy megittam egy-két kortyot, szédülni kezdtem. Nem tudom, mit rakhatott bele, de gondolom, valamilyen partidrogot.

Elmondása szerint néhány órával később ébredhetett fel, amikor a barátai már elmentek, de érezte: történt valami.

Emlékeztem rá. Látom, hogy fekszik rajtam, eltakarja a számat, és azt súgja a fülembe, ‘álmodsz, csak álmodsz’…

A lap szerint a történtek után Hilton nagyon szégyellte magát, így teljesen magába zárkózott.