2024.02.29
Elemér
Kezdőlap Címlap Pap Dorci keményen kiosztotta a zaklatójá

Pap Dorci keményen kiosztotta a zaklatójá

Pap Dorci kérdezz-felelek játékot indított az Instagramon, ahová egyik zaklató rajongója is írt egy kérdést. A TV2 sztárja karakán módon válaszolta meg a kérdést.

Bár bizonyára több kérdés érkezett a szépséges sztárhoz, ő csak néhány arra érdemeset választott ki megválaszolásra. 24 órán át elérhető Instagram-sztorijában többnyire ártalmatlan, inkább kedveskedőnek mondható kérdésekkel foglalkozott, ám úgy gondolta, van egy kérdés, aminek muszáj pontot tenni a végére.

Miért nem írsz vissza? Ezt menőnek érzed, vagy mi? – tette fel a kérdést az Exatlon Hungary és a Dancing with the Stars sztárjának az egyik rajongója, akiről kiderült, hogy nagyon gyakran bombázza üzenetekkel Dorcit: olyannyira, hogy az már zaklatásnak mondható.

Dorci a következő választ adta neki:

„Nem tudom, miért gondoljátok, hogy bármilyen menőség lenne emögött, és miért jön belőletek egyből a rosszindulat. Egyszerűen csak napi 126.000 üzenet érkezik körülbelül, és nincs kapacitásom mindenkinek egyesével válaszolni, plusz nem is látom az üzeneteket, csak ha külön megnézem, mert ugye, kéretlenbe érkezik. Illetve vannak olyanok, mint például te is, akinek egyszer megosztottam a sztoriját, amiben megjelölt, azóta pedig konkrétan zaklat, kihasználva azt, hogy megkapom az üzenetét elsődlegesben.”

Végül hozzátette:

És szándékosan nem jelöltelek meg, szívesen – írta azért, hogy a többi rajongó ne keresse fel és ne bántsa a zaklatót.