KezdőlapCímlapOláh Gergőéknek öt gyerek mellett is jut idejük romantikára

Oláh Gergőéknek öt gyerek mellett is jut idejük romantikára

Ötgyermekes édesapának lenni nem könnyű feladat, Oláh Gergő mégis imádja minden pillanatát. Az énekes lapunknak azt is elárulta, tudatosan figyelni kell az apró részletekre is, hogy a családon belüli kapcsolatok megfelelően működjenek. A feleségét, Nikit – a nagyszülői segítségnek hála – hetente egyszer randizni viszi, a gyerekekkel pedig rendszeresek az apanapok, olykor együtt, olykor kettesben szervez programokat a gyerekeknek.

– Az egyik verzió, hogy mind a négyet – Holli még nagyon kicsi, de ha nagyobb lesz, őt is – beteszem a kocsiba, és elmegyünk például játszóházba vagy a tópartra sétálni. Illetve vannak kettesben eltöltött programok egyesével a gyerekekkel – árulta el Oláh Gergő, aki ilyenkor a beszélgetések során próbálja kinyomozni, mire vágynak a srácok.

– Karlát, ő ugye most 12 éves, például elvittem vásárolni, majd egy szép étterembe, ahol azt is megmutattam, hogyan kell bánnia egy férfinak egy nővel: kinyitottam neki az ajtót, kihúztam neki a széket. A fociőrült Deniszt a Puskás stadionba vittem el bejárásra, hatalmas élmény volt, és nem csak neki – mesélte csillogó szemmel az énekes.

Oláh Gergő a szülői minta nevelőhatásában hisz, folyamatosan a saját példájával mutatja meg a gyerekeinek, milyen egy jó házasság.

– Sokszor figyelek arra, hogy lássák, ahogy megölelem Nikit, ahogy reggelit készítek, virágot hozok neki. Persze alapból is megtenném, de a példából tanulnak. Figyelek arra is, hogy megköszönjem az ebédet Nikinek, aki épp a napokban mesélte, hogy a három és fél éves Anna odament az anyukájához, és ő is megtette. Nagyon büszke voltam – büszkélkedett az énekes, akinek lánya, Karla a legidősebb, ő 2010 márciusában született, rá egy évre Denisz, 2015 novemberében Nolen, 2018 augusztusában Anna, 2021. szeptemberében pedig Holli érkezett a családba, ahol a zene és a tánc központi szerepet játszik, hiszen Gergő az énekesi karrierje előtt Nikivel együtt táncos volt.

Indirekt/Blikk