KezdőlapCímlapOláh Gergő elismerte: őt kapcsolták le a rendőrök, amiért jogosítvány nélkül vezetett

Oláh Gergő elismerte: őt kapcsolták le a rendőrök, amiért jogosítvány nélkül vezetett

Megszólalt a jogosítványa elvételével kapcsolatban Oláh Gergő, hosszú posztban mesélte el, mi történt pontosan.

Ahogyan arról már a Blikk korábban is beszámolt, kiderült, hogy Oláh Gergő, az X-Faktor sztárja volt az a Nógrád megyei celeb, akit jogosítvány nélküli vezetés miatt fogtak el a rendőrök. A zenész azt is bevallotta, hogy nem ez volt az egyetlen szabálysértés, amit jogosítványa megszerzése óta elkövetett, ezért végül háromnapos elzárásra és 300 ezer forintos pénzbüntetés megfizetésére ítélte a bíróság. Eddig a celeb nem kívánt megszólalni az ügyben, de most saját Facebook-oldalán mégis úgy érezte, hogy el szeretné mondani a maga igazságát:

„10 éve az életem nagy részét autóban töltöm. Olykor sietnem kell egyik városból a másikba, vagy az ország egyik végéből a másikba, hogy időben odaérjek a közönséghez, így lett pár gyorshajtás, plusz 1-2 szabálysértés, így sajnos össze is jött a 10 év alatt annyi büntető pont, ami miatt végül bevonták a jogosítványomat egy időre!

Ezidő alatt voltak olyan esetek, amikor sehogy nem tudtam megoldani, hogy eljussak fontos helyekre, így sajnos autóba ültem!

Meg is kaptam érte a büntetésem! A következőket szeretném tisztázni, a félreértések miatt!

  • 10 éve VAN JOGOSÍTVÁNYOM!
  • Több mint 1 millió km-ert vezettem le!
  • Soha nem volt semmilyen balesetem!
  • Nem vagyok tökéletes, hibáztam, de tanultam belőle!
  • Jobban figyelek ezután!!!

Megtanultam egy életre, hogy a felelőtlen, meggondolatlan döntéseknek, mindig lesz negatív következménye! Ezt Ti se felejtsétek el!”