KezdőlapCímlapOláh Gergő drámai vallomása a házasságukról

Oláh Gergő drámai vallomása a házasságukról

Oláh Gergő és felesége, Niki 17 éve házasok, és öt gyereket nevelnek. Noha máig kitartanak egymás mellett, nem tagadják, hogy az ő házasságuknak is voltak komoly mélypontjai, amikor a válás is opció lehetett volna közöttük, ám mégsem ezt az utat választották.

Manapság saját házasságuk történetén keresztül igyekszik segíteni hasonló helyzetben lévő pároknak Gergő és Niki. Az énekes házassága azért is lehet sokak számára inspiráló, mert ők is megjárták a hadak útját, és ha nem a megoldásra koncentrálnak, mára talán már külön utakon járnának.

  • Ennyi idő alatt nagyon sok mindent átéltünk együtt és nem tagadom, nálunk is voltak komoly mélységek, amikor a válás is felmerült mint lehetőség. Akkor azonban úgy döntöttünk, hogy nem a feladásra, hanem a megoldásra és egymásra koncentrálunk, így sikerült visszakormányoznunk a kapcsolatunkat abba az irányba, ami mindkettőnk számára jó. Rengeteg válásról hallunk mostanában, és azt látjuk, hogy a kapcsolatokat sokan nem becsülik meg kellőképpen, veszélybe került a házasság fogalma – kezdte a Blikknek Oláh Gergő, aki feleségével járja az országot, hogy más pároknak segítsenek a saját példájukon keresztül.

Az előadásuk nem véletlenül viseli a boldog házasság nyomában címet, hiszen azt vallják, ők is folyamatosan keresik az utat és együtt fejlődnek a mai napig.

  • Nagyon sok mindenről beszélünk az előadásunk alatt, olyan személyes dolgokat is elárulunk, amiket eddig még soha, senkinek nem tártunk fel. Közben eléneklem azokat a szerelmes dalokat is, amelyek a házasságunk különböző stációi alatt születtek, és ebben az összefüggésben teljesen más értelmet nyernek. Csak ketten vagyunk Nikivel, és a megismerkedésünktől kezdve meséljük el a történetünket, amiben vannak vicces pillanatok is, de olyanok is, amikor megfagy a levegő. Sokan azt kérdezik, amikor a mélypontjainkról vallunk, hogy hogy lehet ilyenkor együtt maradni, és aztán látják az élő példát, a mi házasságunkat, hisz ott vagyunk és épp erről mesélünk nekik. Ez valójában nekünk is egy terápia, hisz mi is még csak keressük a boldog házasság titkát éppen úgy, ahogy a közönségünk – tette hozzá Gergő, aki szerint ma túl sokan és túl gyorsan mondanak le a kapcsolatukról, házasságukról, miközben lehet, hogy ha a megoldáson dolgoznának, helyrehozható lenne a dolog. – Volt olyan pár, akik úgy jöttek el, hogy már a jegygyűrű sem volt rajtuk és biztosak voltak abban, hogy el fognak válni, de szerettek volna meghallgatni minket. Az előadás után aztán úgy mentek haza, hogy már abban voltak biztosak, hogy soha nem válnak el. Látták, hallották a mi történetünket, azt, hogy a legnagyobb mélypontból is van visszaút, és ha nekünk sikerült innen visszakormányoznunk a házasságunkat, akkor nekik is sikerülni fog.