2023.09.29
Mihály
Kezdőlap Címlap Nyolc hónapja nem tud elválni a felesége Fekete Dávidtól

Nyolc hónapja nem tud elválni a felesége Fekete Dávidtól

Közel nyolc hónapja húzódik Fekete Dávid és felesége, Regina válópere. A bíróságon kívül egyezkednek, de még nem sikerült megállapodniuk.

A fiatal, háromgyermekes anyuka tavaly tavasszal adta be a kereteset, miután az egykori megasztáros nyilvánosan megalázta, félrelépéssel vádolta meg. Majd májusban kiderült, a férjét közel százmillió forint összegű kárt okozó csalással gyanúsították meg, a rendőrök őrizetbe vették, azóta is letartóztatásban van.

Regina azóta már új párra lelt, ám jogilag még egy jó ideig Dávid neje marad, hiszen egyelőre nem mondták ki a felek válását. Vajon mi tarthat ennyi ideig?

– Folyamatban van az ügy, mindenképpen egy olyan megállapodásra törekszünk, amelyet mindkét fél el tud fogadni és be is tud tartani – válaszolta a Blikk megkeresésére Regina ügyvédje, dr. Pikali Petra, aki részletekbe nem akart belemenni. Nyilatkozatából azonban arra lehet következtetni, hogy a hosszadalmas jogi eljárás és a tárgyalások helyett a jelenleg is előzetesben ülő énekes és válófélben lévő felesége a bírósági ügy helyett a jogi képviselőik segítségével szeretne dűlőre jutni, hogy minél hamarabb túl legyenek a procedúrán. Igaz, a terveiket eddig a kötelező és a pandémia miatt elrendelt ítélkezési szünet is keresztül húzta, így jó ideig akkor sem tudtak volna újabb tárgyalási napot kitűzni, ha nem folynának egyezkedések a háttérben és a bíróság előtt harcolna egymással a házaspár.

Regina azonban szeretne már túl lenni az egészen, hiszen ugyan két kisebbik gyermekének, a nemrég a második születésnapjukat ünneplő ikreknek Fekete Dávid az apja, a fiatal lány néhány hónapja már újra boldog párkapcsolatban él.

– Mivel hosszútávon mindenkinek az a jó megoldás, ha béke és nyugalom lesz Regina és Dávid között, tényleg mindenben meg kell állapodniuk. Semmi értelme a hadakozásnak, a későbbi vitáknak, így most kell egy olyan egyezséget kötniük, amely hosszútávon működik és ők most ezen vannak – tudta meg a Blikk Regina egyik ismerősétől.

A helyzet persze, nem egyszerű, hiszen nagy valószínűséggel Fekete Dávid még jó ideig rács mögött marad, így a gyerekek nevelése és ellátása Reginára marad. Gyerektartást ugyan a válóper lezárásakor mindenképpen meghatároz a bíróság, nincs sok esély arra, hogy férje képes lesz ezt kifizetni. Ám a jelenlegi szabályozás szerint ha az énekes nem tudja rendezni az összeget, három hónapos elmaradás után az állam az édesanya segítségére siet, s a későbbiekben behajthatják ezt a pénzt az apától.

Indirekt/Blikk