2023.12.07
Ambrus
Kezdőlap Címlap Nyertes Zsuzsa úgy érzi, megalázták a Farm VIP-ben

Nyertes Zsuzsa úgy érzi, megalázták a Farm VIP-ben

A Farm VIP-ban átélt dolgokról mesélt Nyertes Zsuzsa. A színésznő szerint összességében jó élményekkel távozott a versenyből, ám néhány játékostársa nagyon belegyalogolt a lelkébe.

Nyertes Zsuzsa rangidősként erősítette a TV2 Farm VIP 3 piros csapatát. A hatvanhárom éves színésznőt nagyon féltette a családja – a párja kifejezetten próbálta lebeszélni a versenyről – , ám ő fiatalokat megszégyenítő energiával vette az akadályokat.

A színésznő jó emlékekkel és szeretettel gondol vissza a nyáron leforgatott realityre, de nem tagadja, hogy megszenvedte az ott eltöltött napokat. Kolléganője, Szorcsik Viki és az egykori luxusfeleség, Smaltig Dalma ugyanis már az első napon kimutatták a foguk fehérjét, sokat gonoszkodtak Zsuzsával, akit nagyon megviseltek a sértések.

„Amíg fiatal és szép voltam, megértettem volna, ha engem pécéznek ki. Éreztem is hogy Vikiék részéről van egyfajta rivalizálás a szépséges kis Andika felé. Na, de én – 63 éves nőként – úgy gondolom, már nem rúgok mellettük labdába, úgyhogy nagyon meglepett, és nem igazán értem, miért én voltam a célpont” – mondta a Story magazinnak a színésznő, akinek a párja annyira kiakadt a történteken, hogy nem is bírta megnézni a műsort.

Hazudnék ha azt mondanám, nem gondolkodtam el a párom szavain, hogy színésznőként miért kellett nekem bevállalnom, hogy megalázhatnak és kibeszélhetnek egy ország előtt – mesélte a lapnak Zsuzsa, aki a történtek ellenére azt mondja, nem tud haragudni Vikire, Dalma pedig a mai napig idegen számára, így az ő szavai kevésbé estek neki rosszul.

Vikit 20 évvel ezelőtt a Vidám Színpadon ismertem meg. Egy édes, aranyos lány volt, akit a szívembe zártam. Nagyon kemény dolgokat mért rá a sors. Elveszítette az öccsét, a tehetsége ellenére nincs méltó helye a szakmában. Nem sajnálom, mert ezt nem szeretné hallani a számból, de nem tudok rá haragudni. Szinte azonnal megbocsátok neki, bármit mond – mondta a színésznő, majd hangsúlyozta: a nehéz pillanataiban a csapat többi tagja, Andi, Lajos, Miki, Norbi és Peti voltak a legnagyobb támaszai.